Inspirer  - Virksomhed

Inspirer

Virksomhed

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Inspirer tilbyder ledelsescoaching, kommunikationsværktøjer og konflikthåndtering Inspirer - Virksomhed

Beskrivelse

Denne profil er ikke længere aktiv

Inspirer tilbyder 360 graders målinger for ledere.

Der måles på nedenstående 7 kompetenceområder:

Problemløsning

Analyserer situationer, finder alternative løsninger og udvikler konkrete indsatsmuligheder; samler og anvender tilgængelig information med henblik på at forstå og løse
organisatoriske opgaver og udfordringer.

Planlægning

Opstiller realistiske og målbare mål og allokerer resurser. Fokuserer på bundlinjeresultater og opnåelse af målsætninger. Opstiller og følger op på aggressive forretningsmål.
Har klar fornemmelse for retning og kan visualisere fremtidige forretningsområder.

Styring

Udvikler processer og forretningsgange der sikrer løbende opfølgning og evaluering af indsatsen.

Personligt lederskab

Opretholder balance mellem privatliv og arbejdsindsat i hverdagen - også under pres og stres. Håndterer modvilje mod forandringer på en konstruktiv måde.

Ledelse af relationer

Håndterer interpersonelle relationer og samarbejde med respekt for andres følelser. Forsøger at lytte og forstå forskelle i synspunkter; udtrykker og viser indføling med andre.
Opbygger og fastholder effektive samarbejdsrelationer med både interne og eksterne interessenter.

Ledelse

Anvender en hensigtsmæssig ledelsesstil og tilstræber at støtte og faciliteter en gruppe i retning af målopfyldelse.

Kommunikation

Præsenterer individuelle og organisatoriske synspunkter for grupper på en klar og overbevisende måde. Udtrykker tanker og meninger klart - både skriftligt og mundligt.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.