Forandring

Skrevet d. 4-11-2016 15:37 af Rikke Hvelplund - Psykoterapeut MPF

Weekenden står for døren - dagene er gået hurtigt.

Jeg har mødt flere nye mennesker. Mennesker, der har følt sig forkerte, skammet sig, gemt sig bag facader eller undgået kontakten til mig i terapien. Når tilliden først er skabt imellem os, udfolder sig de smukkeste mennesker.

Følsomme, lidt bange og forsigtige først. Senere med mere mod på hvem de er og hvad den står for. De blomstrer op, og det er vitterligt som at sidde med noget helt nyt der træder frem. Noget der har gemt sig væk måske i mange år. Shit det er vildt at være med til.

Folk der er vante til at kontrollere og være effektive lader tiden stå stille og flyder med. Mennekser der har for vane at stille et muntert ansigt op overfor hvad som helst lader tårerne flyde. Flinke og underkuede piger og drenge finder deres indre tiger frem og mærker hvor stærke de er. De temperamentsfulde sidder i stolen og lader den vilde energi rase i kroppen, uden at agere den ud.

De er anderledes når de går end da de kom. Mere sig selv. Mere rolige. Mere samlede.

God weekend, alle skønne derude 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.