Vægttab og mental sundhed

Skrevet d. 16-6-2015 16:50:53 af Lilli Lewandowski - Coach, Stresscoach, Supervisor, Psykoterapeut MPF, Mentaltræner, Mindfulness instruktør, Parterapeut, Stressterapeut

Jeg i gennem mange år arbejdet såkaldt helhedsorienteret med mennesker, som ønsker at opnå større sundhed, både fysisk og mentalt. Her indgår fysisk træning, kost, mental træning, mindfulness og restitution. Når jeg møder mennesker der ønsker at opnå større fysisk og psykisk velbefindende og sundhed, har de ofte haft en meget ensidig tilgang til det. De har f.eks udelukkende haft fokus på kosten eller trænet uhensigtsmæssigt i en periode. Begge dele har afstedkommet, at det har virket en periode og så vender de tilbage til udgangspunktet. Hvis man ønsker et vægttab eller sundere livsstil, så er det vigtigt at have hele dig med og det er særlig vigtigt, at tage udgangspunkt i hvad der er realistisk og hvad der motiverer lige netop dig. Vi er vidt forskellige og har hver vores erfaringer og udgangspunkt med os og tager vi ikke afsæt i det, så har det ingen langvarig effekt. 

Det handler om at finde din glæde og begejstring ved at ændre det du ønsker at ændre. Det handler om at du finder ind til det som betyder noget for dig og som skaber en øget mental og fysisk robusthed, også når tingene ikke lige går efter planen. 

Derfor er det vigtigt at komme hele vejen rundt om dig, både fysisk og mentalt, når du ønsker at opnå større sundhed og styrke.

Kh. Lilli Hangaard Lewandowski.

Tlf. 60 20 66 70

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.