Stress coach Nyborg

Skrevet d. 18-9-2016 18:51:13 af Lilli Lewandowski - Coach, Stresscoach, Supervisor, Psykoterapeut MPF, Mentaltræner, Mindfulness instruktør, Parterapeut, Stressterapeut

Stress kan skyldes mange ting og komme til udtryk for flere måder, både fysisk og psykisk. Det er vigtigt at tage stress symptomer alvorligt og langt bedre, at søge hjælp inden det går galt og måske ender med et stressnedbrud og en sygemelding. Stress coaching er tager udgangspunkt i din situation og det er vigtigt at få forståelse for stressens mange ansigter, genfinde balancen og få strategier til fremadrettet, at kunne håndtere det der udløser stressen. 

Stress kan skyldes både private og arbejdsmæssige udfordringer og ubalancer og er et tegn på, at der ting i livet privat/arbejdsmæssigt, der ikke fungerer eller bliver håndteret.

En stresstest kan give en indikation på dit stressniveau, men er ofte for unuanceret. Book derfor en coaching og bliv afklaret med en session med fokus på stress.


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.