Trivsel er ikke kun for børn

Skrevet d. 5-3-2017 11:51:59 af Lilli Lewandowski - Coach, Stresscoach, Supervisor, Psykoterapeut MPF, Mentaltræner, Mindfulness instruktør, Parterapeut, Stressterapeut

Vi har i mange år haft fokus på børns trivsel i skolen, det har vi stadig men der er kommet et øget fokus på voksen trivsel også. Hvorfor? Fordi vi har rigtig meget brug for, at lære at finde balance i livet. hvis vi ikke trives, fungerer tingene jo ikke. At trives kan indeholde mange elementer og det kan være forskelligt fra menneske til menneske. Så det er centralt at finde ud af, hvad der skaber trivsel for dig og i samspil med dine nære, familie, parforholdet, kolleger mv.

Når vi arbejder med din trivsel øger vi din evne til at genfinde din balance, din indre styrke og øger derved din fysiske og mentale modstandskraft.

Trivsel er udtryk for et velbefindende, der giver det enkelte menneske følelsen af overskud, gå-på-mod, handlekraft og glæde ved livet.  

Trives du? 

De bedste hilsner

Lilli 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.