Er du kørt fast

Skrevet d. 21-11-2016 20:05:09 af Lilli Lewandowski - Coach, Stresscoach, Supervisor, Psykoterapeut MPF, Mentaltræner, Mindfulness instruktør, Parterapeut, Stressterapeut

Sidder du i en livssituation, hvor du føler dig fastlåst? Det kan være på dit job eller i dit privatliv eller måske både/og. Vi kender nok alle følelsen af, at være i perioder i livet hvor det hele kører lidt på automatpiloten. Det kan ikke undgåes, da vi jo ikke kan skifte spor konstant eller stræbe efter den evige lykke. Samtidig er det dog også vigtigt, at vi ikke blot lader vores ønsker, håb, værdier og meningsfuldhed med livet gå tabt, fordi vi ikke får taget hånd, om det der betyder noget i livet. Vi mennesker falder ofte ind i et mønster af gentagelser og rutiner, årene går og vi opdager dårligt hvor de gik hen.. Det kan for nogle mennesker være tilfredstillende og så skal man ikke ændre på det, men hvis du oplever du mister din livsglæde, mål og retning og ikke finder det du gør eller det du er i meningsfuldt - så èr det vigtigt at reagere og agere. At leve et liv, hvor vi ikke finder vi opnår udvikling, glæde, forandring eller hvad der måtte synes vigtig for dig, er jo ikke et liv med perspektiv. Synes du det? Angsten for det nye og hvad andre vil tænke, hvis du ændrer spor, frygten for at fejle, behovet for det "trygge" og trods alt forudsigelige, er ofte barrierer vi sætter op i ønsket om et mere meningsfuldt liv. Det er dig der tager beslutningen om forandring, - måske er det tid NU?

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.