Udlev dine drømme - uden at blive syg

Skrevet d. 4-7-2017 16:10 af Liv Johns - Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Stressterapeut, Coach, Terapeut

NB: Læs kun hvis du gerne vil opnå noget med dit liv. Se kun videoen, hvis vil tage action på dine drømme.

Forskning viser, at dem der søger hjælp, klarer sig bedre, end dem der prøver at klare udfordringerne alene.

 

Der er skrevet mange artikler om mennesker, der udlever deres drømme - og pludselig hører vi ikke mere om dem. I mange tilfælde skyldes det stress, angst eller traumer – forstået som psykiske sår, efter hændelser som er sket i fortiden.

 

Men det er faktisk muligt at udleve sin drøm og bevare sin livsglæde og indre ro. Mange mennesker ved bare ikke hvordan.

 

Det synes jeg er rigtig ærgerligt og derfor har jeg specialiseret mig i at hjælpe andre med, hvordan du stadig kan beholde jobbet, du elsker - eller potentialet du nyder at udtrykke - uden at bremse op på grund af stress, angst eller andre traumer.

 

"Det handler om at genfinde kontrollen over sit eget liv.” For at være velfungerende, glad og have overskud, må vi forholde os til, at vi har både krop, hoved og følelser, og at der er kontakt mellem dem.

Dem der kun lever efter hovedet, er ofte dem, der rammes af stress.


Hvis du bliver ramt af stress, er det vigtigste, at du får afstresset.

Dét sker, når du igen oplever det trygt at mærke og være i din krop.


Årsagen til at kroppen spiller så stor en rolle er, at vores nervesystem er fysisk funderet i kroppen. Når vi ikke længere er funderet i kroppen, regulerer vi ikke os selv og får heller ikke fornyet energi. Her har vi starten på stress, hvis vi ikke standser op og gør noget ved det.

 

Forsætter du -vil du ud over utallige fysiske symptomer - måske også mærke tiltagende angst, hvis ikke du får begyndende depression.

 

Jeg ønsker for dig at du udlever din drøm og ikke kun når i mål. Derfor vil jeg anbefale at få afstresse. Opleves det for uoverkommeligt, vil jeg anbefale dig at søge hjælp for at bliver ved med at udvikle dig samtidig med, at du har det sjovt. 


God fornøjelse med at genfinde din Komfortzone igen og igen.

Bedste hilsener fra Liv Johns

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.