Træt af dit job og hverdagens trummerum?

Skrevet d. 1-1-2019 12:59:15 af Charlotte Apel - Coach, Stresscoach

Hver dag går 1000 vis af mennesker på arbejde, uden egentligt at trives i deres job – jobbet er ”bare” blevet en del af hverdagens trummerum.

Vi tager af sted hver morgen helt uden at tænke over, om vi egentlig har lyst, eller måske på trods af, at vi ikke har lyst.

Måske er du også kommet ind i vanen af at brokke dig over dit job, ledelsen eller kollegaer uden at gøre noget ved det – for hvad kan man gøre, og hvordan finder man tid til at gøre det?

Måske bliver alt bedre efter en velfortjent juleferie, eller gør det?

Mistrivsel, manglende lyst og meningsløshed i arbejdslivet har det med at sprede sig til andre dele af vores liv. Når vi er pressede og frustrerede, kommer vi nemt til at snerre af vores nærmeste, hvilket giver os dårlig samvittighed, for det var jo ikke dem men jobbet - og sådan starter den onde spiral af dårlig samvittighed og mistrivsel.

Uanset om vi går alene med vores frustration eller "får læsset af" til vores nærmeste - så løser problemerne sig sjældent uden en aktiv handling. Gør vi ikke noget, kan frustrationen vokse og blive til kronisk meningsløshed, der påvirker vores evne til at opleve glæde, nærvær og tilfredshed i livet.

Kan du nikke genkendende til dette, så er det måske på tide at gøre noget ved det? Alle har ret til et godt arbejdsliv og der skal som reglen ikke mange gange med coaching til, før nye ideer og muligheder begynder at dukke op.

Lad mig hjælpe dig med at genfinde arbejdsglæden og en meningsfuld hverdag.

Jeg glæder mig til at høre fra dig, Charlotte

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.