Stress -nej tak

Skrevet d. 17-8-2015 15:10:54 af Lilli Lewandowski - Coach, Stresscoach, Supervisor, Psykoterapeut MPF, Mentaltræner, Mindfulness instruktør, Parterapeut, Stressterapeut

Stress - nej tak

Stress er blevet et begreb vi hører dagligt. Jeg bliver ofte spurgt, om jeg oplever at fokus på stress har ændret sig de sidste år. Og ja, det har det i den grad. Rigtig mange mennesker er blevet ræd for at få stress og er samtidig ræd for at sige fra og mærke efter hvornår nok er nok og hvornår vores grænse er nået. Og det er et problem. For der en en stigende tendens til at toget kører hurtigere og hurtigere og rigtig mange kan ikke følge med, men tør ikke være tro mod det de mærker. Stresssymptomer bliver jo beskrevet rigtig fint mange steder og langt de fleste ved godt hvad det er de skal være opmærksom på. Toget kører og vi kan enten vælge at kører med eller stå af. I hvert fald er det rigtig vigtigt, at vi lærer at forstå at vi kun har en mængde kapacitet og når den er brugt, er der nød til at fyldes ressourcer på igen, for at kunne fungere igen. Derfor er det super vigtigt, at kende sig selv og også sine begrænsninger. For når du kender dig selv, ved du også hvornår du trænger til at få ladet op. Og det at lade op er en vigtig del af, at kunne bevare den fysiske og mentale sundhed. Står vi ikke af toget indimellem, så øges risikoen for, at toget kører af sporet og et reelt stressnedbrud er konsekvensen.

Træn din mentale sundhed og skab et liv i balance - og sig nej tak til stress og ja tak til glæde, overskud og mental velvære.

OnLine sessions tilbydes.

De bedste hilsner

Lilli H. Lewandowski

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.