Slip din stress

Skrevet d. 10-4-2015 19:48:05 af Lilli Lewandowski - Coach, Stresscoach, Supervisor, Psykoterapeut MPF, Mentaltræner, Mindfulness instruktør, Parterapeut, Stressterapeut

Slip din stress.

Jeg igennem de sidste 15 år arbejdet med mental sundhed og udvikling. Stress er noget af det der de seneste år for alvor har peak'et. For bare 10 år siden, var stress jo ikke et fænomen der på den måde var i tale eller havde nogen særlige opmærksomhed. Men det må det siges at have fået. Tilgangen til behandling af stress er steget markant og der er åbnet særlige afd. på sygehuse, hvor mennesker med stress kommer hen. Folk falder i hobetal og målinger viser tydeligt, at det går den forkerte vej. Ikke nok med det, ender mange stresstilfælde i angst og depression og måske førtidspension. 

Det interessante er,-hvor langt er vi villige til at gå? For vi går langt. Vi sætter konstant barren højere og højere op, vi ønsker konstant nye mål og større udfordringer. Hamterhjulet kører hurtigere og hurtigere.. Og vi stopper først op, når vi falder ud eller vi mister pusten. Jeg møder ofte mennesker, der er gået ned med stress, som faktisk bare ønsker at alt var som før. Men er det i virkeligheden det vi ønsker? Det er et chok for de fleste, at blive ramt af stress, men det vigtigste er at vi tager ved lære af den situation vvi er havnet i. 

Der stilles mange krav idag og vi lever i et konkurrencesamfund, som både er godt og skidt. For evner vi ikke at sige fra og navigere i denne fremadstræbende verden, så går det galt.

De unge mennesker jeg møder, er desværre også ofte godt på vej ud i en uhåndterlig stress og konkurrenceturbulens. De føler sig alene og synes at alle andre er bedre end dem og at de er svage, hvis de ikke kan følge med..

Du er ikke alene. Og det ved man som stressramt måske også godt, men det er svært at havne der, hvor man måske pludselig føler sig helt alene, svag og sårbar. Derfor er det bare så vigtigt, at søge den rette hjælp og blive hjulpet ud på den anden side, med en læring og en erfaring, der skaber grobund for et bedre fremadrettet liv og arbejdsliv.

Ønsker du at vide mere om stress og stressbehandling, så kontakt mig for yderligere info.

1:1 sessions og Online sessions

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.