Oplever du dit barn mere angst end der er godt?

Skrevet d. 27-5-2015 11:48:01 af Laila Baltser - Psykoterapeut, Stressterapeut, Parterapeut, Supervisor, Mentor

Oplever du dit barn mere angst end der er godt?

Og ved du som så mange andre forældre ikke helt hvad du skal gøre ved det?

Forleden dag var jeg på tur langs vestkysten sammen med min mor. Det føltes så nemt at komme i fortrolig snak i bilen hvor vi sad så tæt og kunne undgå alt for megen øjenkontakt. Snakken faldt på barndomsminder på godt og skidt og hvad der har gjort mig mest bange som barn og hvordan jeg reagerede når jeg var det.

Min mor fortalte meget levende om, hvordan hun havde været bange som barn og det føltes så godt at tale om det. Vi havde en fantastisk nær og givende tur, tak kære mor, du som på mange måder har guidet mig undervejs i mit liv.

Det slog mig efter jeg var kommet hjem fra turen med min mor, at jeg jo igennem mange år har arbejdet med angst på mange niveauer og mest med voksne mennesker.

Jeg fik derfra en kæmpe lyst til at samle børn i en gruppe og snakke om deres angst og mærkede igen den her varme gnist jeg kender, når jeg er glad over det jeg kan tilbyde andre. Så sæt i gang tænkte jeg...

Jeg tror på jo før vi tør tale om angsten jo bedre og nemmere er det, at den ikke kommer til at sætte alt for dybe spor eller sætter sig fast.

Jeg er sikker på, at mange børn har stor gavn af at tale om sin angst med andre og vil rigtig gerne tilbyde dit barn et forløb blandt andre. 

Hvis du tror det vil være en god ide for dit barn at være sammen med andre om at sætte ord på hvad angst er, så tilbyder jeg nu gruppeforløb.

Kontakt mig for nærmere info og se mere på min hjemmeside.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.