Bider du også alt for meget i dig?

Skrevet d. 9-11-2016 11:56:48 af Laila Baltser - Psykoterapeut, Stressterapeut, Parterapeut, Supervisor, Mentor

Bider du alt for meget i dig og oplever du at være en sur citron? Så har du sikkeret mistet kontakten til din allervigtigste kraftkilde.

Nemlig aggressionen! 

Så er der stor sandsynlighed for at du også har lukket ned for dele af din seksualitet og dine kærlige følelser?

Fortvivl ikke...
du har kræfterne til at holde fast og gøre det der føles godt for dig, det hele bor inden i dig hvad enten det er din lyst til at gå efter dejlig sex, nærvær, en drøm om at blive en dygtig tango danser, eller hvad du nu drømmer om.

Aggressionen...
er en direkte ledetråd til dine kærlige følelser og det er en ledetråd du ikke sådan skal springe hen over og overse, for så er du på den. På den, på den måde at du nemt kommer til at sidde fast i opgivelse, vrede, angst, skyld og skam og en pokkers masse selvbebrejdelser og bekymringer og det er så ensomt at sidde fast.

Det er vigtigt...
at du lader dig lede med i dine følelsers sprudlenede liv, fordi du har behov for at opleve tilfredshed og LEVE. Det har vi alle, det er hele livets mission og vi har kun et liv her på jorden, så hvorfor udsætte det at leve fuldt ud.

Men vejen derhen er ikke altid bare nem og lige...
Den er kringlet og kroget, fordi du har sikkert har lært noget der ikke passer. Ekv. at du bare skal tage dig sammen, rette dig og ikke lade dig mærke med noget når de store følelser rumsterer.

Det duer bare ikke...
Medmindre du vil nøjes. Du har brug for at elske dig selv, endda hele dig selv.
Og livets mission om at opnå tilfredshed og selvkærlighed kræver selvfølgelig en indsats af dig, så hvorfor ikke gå i gang i dag?

Min opfordring til dig...
Giv dine indre aggressioner al den plads...
og opmærksomhed der er nødvendigt for dig og giv dig lov at mærke skylden og accepten, som vil fører dig til dine kærlige følelser.

Al uro som forstyrrer dig når den ikke er nødvendig, leder dig hen til dine dybere føleser og lad dig ikke narre af dine tanker, de vil kun fører dig på vild spor, særligt når du mærker skyld over din aggression.

Men du er født aggressiv og kærlig fordi vi er født til at kunne give udtryk for det vi savner og det vi er tilfredse med. Du er nødt til at se aggresionen i øjnene, så du kan komme nærmere dine kærlige og varme følelser.

Tænk på det lille barn..
der råber og skriger på mad og ser noget så veltilfreds ud efter et godt måltid og dernæst giver sig hen til en skøn dyb og rolig søvn.
Du skal selvfølgelig ikke råbe og skrige men derimod træne dig i at kunne rumme din aggression, så der bliver plads til alle dine følelser.

Gevinsten er - Frihed til at være dig!

Hvis du synes det her er alt for svært at kunne selv, er du velkommen til at booke en tid og tale med mig om hvad du har brug for hjælp til.

Jeg ønsker dig en dejlig uge fuld af liv og kraft.

Kærlige hilsner fra Laila

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.