Mindful i naturen

Skrevet d. 1-7-2015 12:37:58 af Lilli Lewandowski - Coach, Stresscoach, Supervisor, Psykoterapeut MPF, Mentaltræner, Mindfulness instruktør, Parterapeut, Stressterapeut

Naturen er optimal og afstressende på sin helt egen måde. Er du stresset eller har du været inde i en periode med for meget om ørerne? Så kom ud i naturen. Forskningen viser med al tydelighed, at vi heler og regenerer i naturen. Krop og sind finder en indre balance, som kan være svær at opnå i andre sammenhænge. Naturens lyde og indtryk påvirker vores sanser på enestående måde, der giver fysisk og psykisk næring. At være mindful i naturen, er en måde at lære sig selv at være fuldt tilstede med det du er i og naturen er et godt sted at øve sig. Prøv at gå en mindful tur, hvor du skærper din opmærksomhed på de lyde der er omkring dig eller duftende, din krops bevægelser eller det dine øjne ser. Vær til stede med disse sanser og nyd dette øjeblik. Vær opmærksom på hvis dine tanker kommer og trækker dig væk fra din nærvær i nuet og vend tilbage, til det NU der er og din væren i naturen. Træk vejret roligt og langsomt:-). 

Nyd sommeren og oplev hvordan naturen og den mindful væren, kan hjælpe dig med at genskabe din indre balance.

 

Rigtig skøn og nærværende sommer:-)

 

De bedste hilsner 

Lilli 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.