Du er god nok!

Skrevet d. 17-1-2017 08:23:17 af Liv Johns - Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Stressterapeut, Coach, Terapeut

Kender du det, at du i løbet af dagen har haft 9 gode oplevelser og den ene dårlige erdén, der påvirker din aften? Tænk hvis du også lever dit liv på at overbevisedig selv om, at du er god nok og derfor ikke gør, hvad du synes er sjovt.

Læs om hvordan vi bliver besatte afat overbevise os selv om noget som allerede er en realitet, og glemmer at levedit liv.  

Jeg hørte historien på TED. Om den kendte stjerneskuespiller,der sygemelder sig med sammenbrud. Filmsettet sender en terapeut ud til ham. I løbetaf samtalen finder han og terapeuten ud af, at hans dyre biler, slottet han bori, og den tilkæmpede stjernestatus er drevet af en dyb følelse af, ikke at væregod nok.

 

Da han forstår sammenhængen mellem en far der gavhunden mad, før han gav mad til ham som søn, får han frisat sig selv. Han begynderat leve et liv ud fra, at han er god nok. 

Lær af historien og begynd nu at leve ud fra at du ergod som den du er.


Ville dit liv være det samme, hvis du vidste, at du ergod nok?

Tager du ordet i en forsamling, fordi du ved du er godnok?

Er du i gang med dit drømmejob, fordi du ved du er godnok?

Forsvinder din indre uro igen, som dug for solen,fordi du fortæller dig selv, du allerede er god nok.

 

En effektiv øvelse:

Skriv / ophæng:  I’m enough / jeg er god som den jeg er

Så mange steder du kan komme til det, på spejlet, påvæggen, hæng det op i alle rum.

 

Du skal da lige have slutningen på stjerneskuespilleren.Da han erkender sammenhængen mellem det vilde materialistiske liv han lever ogfarens ekstreme ydmygelse, stopper han som skuespiller og rejser til Irland forat fiske.

 

PS Hvad vil du gøre i dag, når du ved du er god nok?


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.