Det uendelige kik

Skrevet d. 19-9-2018 07:08:05 af Charlotte Apel - Coach, Stresscoach

Det uendelige blik ud over Vesterhavet er for mig det mest livsbekræftende – det giver mig ro og ny energi på livet. 


At kikke langt giver mig følelsen af og troen på, at der altid er noget mere – mere mellem himmel og jord, mere af livet, flere oplevelser……. Jeg elsker at live i nuet, fordi jeg ved, at der er et nyt nu, NU! 


Når jeg står ved Vesterhavet, og lader blikket vandre så langt det kan, ved jeg, at der er mere end det jeg ser. Det giver mig følelsen af, at der er ting jeg ikke ved, der er ting jeg ikke kan planlægge - der er oplevelser i vente, som jeg endnu ikke ved, at jeg ønsker og det gør mig glad. 

At vide, at der er mere, det er for mig på en gang både skræmmende og betryggende. Skræmmende, fordi jeg ikke ved, hvad det er og betryggende fordi der er mere – hellere vide at der er mere, uden at vide hvad, end at vide der ikke er mere.


Det uendelige kik, giver mig følelsen af at jeg ikke er alene – nøjagtig lige som mig, står der en på den anden side og drømmer om, hvad der er på den anden side  


Når mit sind er i kog, er havet for mig det bedste sted. Det er her jeg får styr på mine tanker og følelser – havet giver en vidunderlig genklang i mit liv – selv når der er skum på bølgerne, er der stilhed i sigte.


Jeg er opvokset ved Vesterhavet og har sejlet hele livet - min far havde en lille jolle, som vi alle 5 tog på ferie i hvert år - jeg ved ikke hvor meget min mor elskede det, hende, min far og 3 små piger i en båd på størrelse med en oversize gummibåd – men vi elskede det, om det regnede eller solen skinnede – Havet er for mig noget af det mest beroligende og hjemlige – måden båden gynger på, lyden fra motoren eller sejlende, det får mig helt ned i gear. 

I dag bruger jeg stadig vandet som mit frirum, lige fra bare at sidde og kigge på det til at dyrke yoga ved og på søerne i Silkeborg. 
Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.