Det Gode Liv

Skrevet d. 1-6-2016 11:57:01 af Lilli Lewandowski - Coach, Stresscoach, Supervisor, Psykoterapeut MPF, Mentaltræner, Mindfulness instruktør, Parterapeut, Stressterapeut

FRA STRESS TIL DET GODE LIV

I denne tid hvor vi i den grad er ramt af stress og følgesygdomme heraf, bruger vi store mængder energi på at navigere rundt i vores liv, både privat og arbejdsmæssigt. Vi bruger rigtig mange ressourcer på, at finde årsager og ansvarlige for, at stresskurven går i den forkerte retning. Vi bruger rigtig mange økonomiske ressourcer på, de mennesker der bliver sygemeldt med stress. For ikke at tale om, hvilke menneskelige ressourcer og liv der bliver sat skakmat og måske aldrig kommer tilbage på arbejdsmarkedet. Vi har utallige indsatsområder, hvor vi som behandlere hjælper disse mennesker, som ikke længere selv magter opgaven at skabe et overblik. 

Hvor blev det GODE LIV af? Hvor blev drømmen, idéen, forestillingen om det gode liv af? Gav vi tab på det på vejen op af karrierestigen? Blev drømmen om den lykkelige familie i harmoni og glæde et eventyrlevn fra barndommen? Fik forestillingen om, at det gode liv var opnåeligt en brat ende? Hvad skete der med alt det der i sin tid skabte værdi og meningsfuldhed i livet? Alt det som for mange, er erstattet af et hæsblæsende liv i overhalingsbanen og med umenneskelige krav og forventninger til sig selv!

Hvad er det egentlig der skaber det gode liv?

Hvad er det vi ønsker at se tilbage på, når vi ikke længere blæser afsted?

Hvad er for værdier der skaber meningsfuldhed, nærvær og glæde?

Hvem er det vi gør alt det her for?

Hvad skaber DIT DET GODE LIV? Hvad ønsker du at der skal være centralt og har betydning i dit liv? Er det penge, karriere, prestige, det nære, at nyde, at stille sig tilfreds? Du ved det bedst selv! 

Mit budskab her er blot, at du giver dig selv mulighed for indimellem, at skabe en stund for dig selv, hvor du stiller dig selv spørgsmålet -

HVAD ER DET GODE LIV FOR DIG?

De bedste hilsner

Lilli Lewandowski

Stressmanagement, Ressource & TrivselsCoach, Psykoterapeut MPF,

Konsulent & Foredragsholder


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.