Webinar - Selvstændig, er det overhovedet en karriere

Skrevet d. 5-9-2016 16:03:40 af Jesper Schack Clausen - Coach

Selvstændig? Det er da ikke en karriere, er det?


Dette webinar henvender sig til dig, der overveje at starte som selvstændig, men er i tvivl om det er det rette.


Indholdet for dette gratis webinar (online-kursus) á en times varighed:

  • Hvad vil det egentlig sige at være selvstændig?
  • Dig som virksomhedsejer, din egen chef og din egen værste fjende
  • De første skridt og BEVISET for at være selvstændig


Har du kørt karriere hele livet indtil nu? Er der ikke andet end problemer med din chef? Bliver du overhovedet lyttet til i din organisation? Stiller du dig selv sådanne spørgsmål, så er der måske en lille iværksætter der skriger inden i dig.

Men lytter du til den?


Det du får ud af at deltage:


Vi kigger sammen på, hvad det egentlig vil sige at være selvstændig. Hvad det kræver, hvad det (kan) betyde og hvordan det føles at være sin egen chef. Dertil vil jeg gå igennem nogle af de praktisk rettede ting, som man går igennem, når man skal starte som selvstændig - og mest af alt den rutschebane af følelser, som rammer os, når vi skal til at tage det første skridt - ja, faktisk også skridt nummer 2... Og nummer 3... Ja, og skridt nummer 4 og... Ja, tro mig, der er mange skridt, men du er IKKE alene om disse følelser.


Du er heller ikke alene om at være selvstændig og om usikkerheden heromkring. Dette siger jeg fordi, at jeg dels selv har været igennem møllen, dels har været omkring mange, der ønskede at være selvstændig og endelig har jeg været assistent for Lykke Rix mentorforløb for coaches, der gerne vil være selvstændige.


Der findes mange forhindringer på vejen, og et af dem, som jeg oftest er stødt på, når jeg arbejder med mennesker, der gerne vil være selvstændige er, at man derved måske "stopper" sin karriere eller indstiller den. Specielt da jeg kørte mit sidste webinar om KarriereVeje, så var det dét, der kom op hos flere af de deltagende. For er dét at være selvstændig overhovedet en karriereVEJ? Og i så fald, hvilken vej? Kig med og lad dig inspirere!

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.