Kend dit hjertes hvorfor

Skrevet d. 23-10-2018 12:41:24 af Sahndra Bignon - Coach, Mentor

Kend dit hjertes hvorfor. 

 

I dag var jeg på besøg hos en rigtig powermom, som mens hun er på barsel, har valgt at tage et Female Business Mentoring forløb hos mig. Denne skønne kvinde er uddannet jurist, men da hun blev gravid, begyndte hun at spekulere over hvordan alt det med det juridiske og familielivet kunne påvirke hendes datter i fremtiden. Mens hun er på barsel, er hun i fuld gang med at bygge fundamentet til hendes hjertebiks – en virksomhed med speciale i familiearv og testamenter. 

 

Da jeg besøgte hende i dag, talte vi om det med at udleve sin passion, at bygge sin virksomhed ud fra det WHY der kommer fra sit hjerte. For hun er ikke startet på at bygge sin egen virksomhed op fra bunden, og gå fra godt-betalt-jurist-job til livet som nystartet selvstændig for at tjene penge. Hun er startet fordi hun simpelthen ikke kan lade være. Hendes hjerte brænder for at andre nyklækkede mødre, familier eller enlige uden børn, skal vide lige præcis hvordan de sikrer dem de elsker, når de en dag tager herfra. Hun drømmer om, at det med testamenter ikke længere kun skal associeres med døden, men med noget vi ønsker at gøre for hinanden - og for os selv.

 

Det fik mig til at tænke over mit eget WHY. Hvorfor var det nu, at jeg valgte at sige op på mit arbejde, sige nej tak til dagpenge og investere hele min opsparing i det jeg elskede at lave, mens jeg krydsede fingre for at der snart er lidt penge tilovers til mig selv… fordi alle mine celler sagde YES! Fordi, når jeg laver det jeg elsker at lave, handler det ikke om at gøre det for pengenes skyld. Så handler det om, at jeg ikke ønsker andre kvinder skal sidde som jeg gjorde, i et job der langsomt men sikkert, sugede alt liv og glæde ud af mig. At ingen kvinder skal føle at deres kroppe eller tanker er forkerte, fordi de lider af angst eller har svært ved at bryde deres gamle mønstre. Jeg ønsker at slippe andre fri, på samme måde som jeg selv blev, da jeg mødte mine (livs)mentorer. 

 

…Og det er virkelig min overbevisning at det er sådan livet i virkeligheden skal være. At vi hver især får lov til at bidrage til verden med vores unikke sjæl og passion. Jeg tror også på, at det er os ildsjæle som når vi sidder gamle og grå på en bænk og tænker tilbage på livet, vil føle at det var det hele værd. 

 

Så hvad er dit WHY? Hvad hvisker dit hjerte til dig, når du husker at lytte efter?

Hvad laver du, der kan få dig til at glemme tid og sted, som du nyder at lave og rent faktisk får energi af? Er det muligt at tilføje det til dit nuværende arbejde, eller skal du begynde at lave skabelonen for dit nye liv som selvstændig? Jeg elsker at høre fra jer, så skriv endelig om dit hjertes hvorfor. Hvis du har brug for hjælp, står jeg også klar til at guide dig i mål, smukke sjæl.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.