Hvordan loven om tiltrækning i virkeligheden fungerer

Skrevet d. 23-5-2016 10:38:56 af Kammille Essther - Psykoterapeut

Jeg oplever at rigtig mange har fået den universelle lov galt i halsen - loven om tiltrækning, som den også kaldes. Vi har fået en opfattelse af, at vi bare skal fokusere og holde øje med det vi ønsker os og så kommer det ind i vores liv. Men der er stor forskel på, at ønske sig noget og at rent faktisk være i stand til at lukke det ind. Så hvor går det galt? Det går galt der hvor vi tror at universet reagerer på vores tanker og følelser. For universet reagerer udelukkende og kun på vores vibration. Så det hjælper altså ikke at tænke sig til det, f.eks. at fortælle sig selv 100 gange om dagen at man elsker sig selv, hvis vi ikke er i overensstemmelse med det dybere nede. Det vi skal have fat i er vibrationen og det er faktisk det centrale i loven om tiltrækning, så lad os kigge på det.


Det vi giver fokus vokser som bekendt, men lad mig prøve at lave en øvelse med dig, så du kan se hvad jeg mener med tanker, følelser og vibrationer. Forestil dig at der er en masse penge i en lind strøm foran dig der sagtens kunne være dine. Mærk hvad der sker i din krop.. Jeg kan fortælle dig at de fleste føler en form for begrænsning i deres krop. Tanker såsom "Det kan ikke lade sig gøre", "Penge kommer da ikke ubesværet" og "Ej, er det muligt overhovedet?". Nedenunder disse sætninger kan der være en følelse af at man ikke er det værd og nedenunder dét er der en vibration i den lidt lave ende af skalaen - altså en lidt tungere vibration og det er lige netop dén som universet reagerer på. Det vi skal gøre, er at undersøge hvad denne genstand (i dette eksempel penge) vækker af følelser i dig og hvad sker der indeni dig når du tænker på penge? Vi kan sagtens føle os for det rigtige job, det gode parforhold og andre ting vi synes vil være gode for os, men vi kan gøre det fra nu af og til dommedag uden at være i pagt med det som egentligt er den dybere følelse. Vi skal have fat i følelsen som leder til vibrationen som er dét universet reagerer på.


Men hvad så? Hvordan opnår vi egentligt de resultater som vi længes efter? Det aller første vi skal gøre os klar og som vi bør forstå er at det aldrig er ting og noget fysisk vi længes efter. Det er altid en følelse vi savner og som vi ønsker at manifistere inde i os selv. Det er altså ikke det fede job som lindrer os og giver følelse af værdihed, det skal vi finde inde i os selv. Pengene giver heller ikke denne tryghed, jo bevarres det kan give os tag over hovedet, men følelsen af tryghed skal findes inde i os selv for det er i virkeligheden dén vi hungrer efter.

Så at ønske os noget og være villig til at lukke det ind er vitterligt to meget forskellige ting. Vi skal gøre det klart hvad det er for nogle følelser vi længes efter og så skal vi finde ud af hvad der ligger og spærrer for at vi kan eje disse følelser inde i os. Og i det sekund vi ejer en følelse af tryghed eller en følelse af værdighed, så vil det helt automatisk også manifistere sig fysisk - det er netop sådan loven om tiltrækning (den universelle lov) fungerer. 


Så vi skal tilbage og kigge på hvad vi har svært ved, hvad det er for nogle følelser vi har svære ved inde i os. Som barn er mange af os blevet frarøvet denne følelse af tryghed eller værdighed eller frihed. Og når vi ikke længere er i kontakt med disse følelser, bliver det også svært at tiltrække noget som matcher denne følelse. Så det er dét der er det centrale og dét vi skal have fat i. Jeg siger det ofte og jeg gør det gerne igen - det er ufatteligt vigtigt at række ud og være åben om at noget er svært. Der er ingen der er landet her på jorden for at klare livet selv. Det vigtigste i denne opgave er at få healet det indefra og få kigget på hvad du har svært ved og hvad det er for nogle følelser der spærrer dig i at få det liv du godt kunne tænke dig. Så tænk over hvad du godt kunne tænke dig og hvad du kan være glad for og hvad du er taknemmelig for. Det er min påstand at der altid er noget vi kan være glad og taknemmelig for. Så find de bitte små ting i dit liv der gør dig glad. Jo mere du fokuserer på disse ting, jo mere vil du manifistere det der gør dig endnu gladere og så er du altså bare på rette spor.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.