Hold da ferie hvor vi løber stærkt

Skrevet d. 8-9-2017 09:35:01 af Jørn Hulgard - Coach, Mentaltræner, Mentor, Stressterapeut

Vi løber stærkt - kan vi nå at følge med? Alt for mange har en fortravlet hverdag, hvor vi dårlig har tid til en pustepause. Vi får måske et hvivl i bilen eller i toget på vej til arbejde eller hjem. Måske foran computer eller TV derhjemme om aftenen. Men i en hektisk hverdag er der så meget mere brug for at tage en lille pause og lande i dig selv. At centrere dig, finde roen og forbinde dig med det essentielle i dig selv. Det er tid til eftertænksomhed

Gør noget ved det - ikke bare snak.

 
Nulstil dit nervesystem med yoga og mentaltræning.

Mentaltræning kan oversættes til hvilende tilstand og er en blid måde at strække og restituere din krop. Allermest er det med til at berolige og balancere dit nervesystem. Man kan sige, det nulstiller dit nervesystem.

Hvad er Mentaltræning

Mentaltræning er en anerkendt forskningsbaseret træningsform, der indeholder mindfulness, men går skridtet videre. Gennem mentaltræning lærer du nemlig at udnytte hjernens umådelige potentiale til at hjælpe dig med at performe optimalt i hverdagen og fremtiden, samtidig med at du opnår en højere grad af bevidsthed med, hvilke tanker der styrer dig.

Bestil en lydfil som du kan bruge hver dag om du vil. (125 kr. )

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.