S T O P med at...

Skrevet d. 24-1-2018 13:50:56 af Frank Knudsen - Coach, Mentor, Kropsterapeut

V E N T E

 

  • Jeg venter på, at den eneste ene dukker op foran min dør
  • Jeg venter på, at drømmejobbet viser sig
  • Jeg venter på, at den her periode i mit liv bare lige skal overstås (for SÅ kan jeg blive glad igen)
  • Jeg venter på, at motivationen overtager min krop og sind, så jeg kan komme igang med vægttabet/træningen/løbeturene
  • Jeg venter på, at klienterne kimer min telefon ned og kalenderen bliver fyldt
  • Jeg venter på, at jeg får penge nok til at tage på denne her rejse/uddannelse/tur
  • Jeg venter på, at
  • Jeg venter...
  • Venter
  • ...

 

Det gør lidt ondt, hver gang vi venter på noget vi virkelig ønsker os. 

 

MEN DER ER JO EN GRUND TIL, AT VI VENTER PÅ, AT VORES DRØM SKAL BLIVE VIRKELIGHED! Frygter vi at blive afvist? De andres dom? At vi ikke er gode nok? At vi ikke er klar? Kæmpe succes? For meget ansvar? Økonomisk usikkerhed?Skuffelse? Troen på os selv?

 

Min passion er, at hjælpe dig med at blive helt skarp og opmærksom på de ting, der gør, at du venter. De ting, der gør, at du ikke får handlet. Jeg kan hjælpe dig med at ændre på dine overbevisninger, de (ubevidste) historier du fortæller dig selv og ikke mindst dit fokus, som er så uendeligt vigtigt. 

 

Hvad er det, der gør, at du ikke får handlet på det du virkelig vil? 

 

"Alt godt kommer til den, der venter" - vi kender ordsproget. Jeg er ikke enig. Vi kan også vente os selv ihjel. Ja, faktisk kan vi komme for sent til vores drømme. En fantastisk sætning, jeg hørte - og tog helt ind - fra en af mine tidligere dygtige og inspirerende undervisere.

 

Skab det du ønsker - sammen sætter vi ind på det, der er mellem dig og målet. Får brudt dine tankemønstre og vaner - får kigget på nye alternativer og lagt en holdbar strategi. Forventer du et quick-fix? Så led videre - jeg arbejder med vedvarende løsninger, jeg vil have dig helt i mål, være din partner hele vejen. Fokus på processen frem mod målet.

 

 

 

/Frank Knudsen

Coach

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.