MaxMee - God motivation under din personlige udviklingsrejse

Skrevet d. 8-11-2014 15:41:57 af Helle Sommer - Psykoterapeut, Traumeterapeut

Jeg er ny speaker hos MaxMee

MaxMee giver dig adgang til mange forskellige speaks, der alle på hver deres måde handler om personlig udvikling. Variationen gør at der er noget for enhver smag; Meditationer, kost, ændring af tankemønstre og meget andet.

Se mere her, om der er noget der kunne inspirere og støtte din personlige udviklingsrejse.

http://maxmee.com/speakere?sid=78738

Jeg har 4 nye speaks på MaxMee:

Lad op på 5 minutter

 I "Lad op på 5 min." får du en kort indadvendt pause, der booster din energi og styrker dit selvværd. Det er din indgang til en mental pause, uanset om du er på job eller andre steder. Du vil efterfølgende mærke ro, bedre overblik og positiv energi.

Tænk dig glad

I "Tænk dig glad" lærer du om dine tanker. Du får værktøjer til at slippe de tanker, der ikke gør dig godt, og som tager din energi. Du lærer samtidig, hvordan du kan skabe nye positive tanker, der fylder dig med glæde og støtter dig.

Fri af andres negative tanker

I "Fri af andres negative tanker" får du konkrete værktøjer til, hvordan du kan gå fri af det negative, du møder i løbet af dagen, og bevare din energi og dit fokus på noget, der er vigtigt for dig, noget der glæder dig. Du lærer at passe på dig selv, så du har overskud til det, der er vigtigt for dig.

Fra ubehag til glæde

I " Fra ubehag til glæde" motiveres du til at træde ud i de situationer, som du føler ubehag ved, og alligevel gøre det, du inderst inde ville ønske, at du turde. På den måde kan du nemlig skabe dig en hverdag, hvor du udskifter følelsen af ubehag med mod og glæde. Derved lærer du at være tryg ved, at sige og gøre, det, som er vigtigt for dig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.