Jeg kunne, jeg burde - om grænser & ansvar

Skrevet d. 27-5-2015 12:51:37 af Helle Sommer - Psykoterapeut, Traumeterapeut

Prioriterer du andres behov før dine egne? Hjælper du mere til end du egentlig ønsker? Bliver du længere, selv om du har lovet dig selv at gå til tiden? Så er denne inspirationsaften noget for dig.

Rigtig mange af os, har tendens til at tage for meget ansvar. Vi kender godt den indre stemme "Jeg burde lige/Jeg kunne også".

D.10-6-2015

Denne aften vil du lære at skelne mellem det ansvar der er dit, og det der er andres. Det er der mange fordele ved.

Du slipper for at være utilfreds med, at andre ikke passer deres. Du vil opleve en større og større tilfredshed, når du har mere fokus på det der er dit. Blandt andet fordi du vil opdage, at du når det du sætter dig for.

Ofte sker det helt ubevidst, når vi tager for meget ansvar. Men resultatet er det samme, du bliver udkørt og utilfreds.

Der er meget stor forskel på, om det er noget du bevidst vælger eller om det er noget der foregår helt automatisk. Når du bliver bevidst om det, kan du selv vælge, om du vil hjælpe til med andres eller ej. Du kan bedre prioriterer din egen indsats og vælge hvad du vil bruge din energi på. Vi ser også på hvad det er du siger nej til, når du bruger ekstra tid på de andres opgaver. Samt hvad du siger ja til, når du lader de andre selv tage deres ansvar. Det foregår i små hold i min praksis i Roskilde, jeg ligger vægt på at vi hygger os undervejs så tag gerne en god ven/veninde med.

Tilmeld dig via Billetto https://billetto.dk/da/events/sund-ansvarlighed 

Der er så meget god basis viden der kan skabe mere glæde. Det vil jeg rigtig gerne dele ud af, derfor laver jeg disse aftener.

Jeg håber at vi ses!

De bedste hilsner

Helle

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.