Hvordan vander du dine blomster?

Skrevet d. 8-11-2014 11:54:43 af Kammille Essther - Psykoterapeut

"Enhver gartner forstår, at indtørrede blade er en direkte følge af, at planten ikke har fået den næring der skal til for at opretholde et sundt liv. Derfor ville det i sagens natur også være tåbeligt af ham, at vande de visne blade. At bladene tørrer ind er blot et symptom på, at rødderne mangler den fornødne næring og vand. Ved at vande plantens rødder tager gartneren sig ganske naturligt at problemets årsag. Det ved man".

Således arbejder lægeverden desværre sjældent. De undlader ofte at rette opmærksomheden på årsagen, hvorfor vi aldrig nogensinde kommer til at forstå vores symptomer. Fokus vil være overfladisk og her finder absolut ingen helbredelse sted. Mange tror at sygdomme er noget vi rammes af, og, at kroppen er offer for alvorlige fejl og mangler. Mere forkert kan det simpelthen ikke blive. Den vestlige verden virker næsten som om den er besat af at fjerne symptomer, og læger udstikker piller i et væk. Man kan foranlediges til at tro, at det er industriens interesse at gøre os alle til patienter…

At behandle symptomer og sygdomme med kemikalier er en fælde millioner af mennesker er gået i, og vi har betalt en høj pris for ikke at tage os af de dybereliggende årsager. Vi har igennem årtier underkendt forståelsen af, at kroppen taler til os om vores følelsesmæssige tilstand, på det sprog der hedder fysisk symptom og sygdom.

Det er nu på høje tid, at vi får øjnene op for, hvad vores krop i virkeligheden er i stand til. Jeg afholder løbende foredrag her fremvises en måde at forstå sygdomme på, en måde som du muligvis aldrig før har stødt på. Denne nye måde er dog tidløs og beskæftiger sig med den direkte sammenhæng mellem dine følelser og dine symptomer. Jeg vil også vise dig hvor altafgørende det er for dit helbred, at du lytter, reagerer og handler på dine følelser – snarere end at bekæmpe...

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.