Hvordan er det kommet så vidt?

Skrevet d. 8-11-2014 11:52:47 af Kammille Essther - Psykoterapeut

Hvor ofte hører du ikke om hvor mange der dør af kræft, blodpropper osv… men hvor mange hører du der dør af medicinen? Indtag af lægemidler udgør den tredjehyppigste dødsårsag i vores vestlige verden, men det hører vi intet om. Hvor er Sundhedsministeriet, Sundhedsstyrelsen og Folketingets Sundhedsudvalg i alt det her? Hvorfor afholder de sig fra at gøre noget aktivt, og hvordan kan de være så overbeviste om, at ofte livsfarlig medicin er eneste vej? 

Alt skal diagnosticeres, alt kommes i kasser - tænk blot på alle disse stakkels børn som åbenlyst reagerer på noget som ikke fungerer, men som ”de voksne” i stedet kalder ADHD og som samfundet behandler med medicin. Jeg mener ikke at ADHD er en sygdom, og det skal derfor heller ikke behandles sådan. Vi skal i stedet lytte til alle disse sensitive børn, snarer end at proppe dem med skadeligt medicin, for når vi gør det, opdrager vi dem til at underkende vigtigheden i at mærke sig selv, og det er grufuldt.

Vi frygter i dag sygdom, i et omfang verden aldrig før har set mage. Den vestlige verden virker næsten som om den er besat af at fjerne symptomer, og udstikker piller i et væk. Dette er en meget undertrykkende proces, og man kan foranlediges til at tro, at det er industriens interesse at gøre os alle til patienter. Den magt de kollektive tanker har over vort samfund er enorme.

Tendensen er alarmerende og vi er nødt til at tage ansvar for os selv, og for hinanden, hvis ikke vi alle skal ende som omvandrende livløse zombier. Symptomer er nemlig og bliver aldrig en isoleret begivenhed, de er opstået at fortiden, og skal derfor også forstås deraf – ej undertrykkes med skadeligt medicin.

Det er min mission at bringe denne tendens frem i lyset, således at vi kan føre krop og sjæl sammen igen! Jeg afholder foredrag og du er inviteret til en særdeles oplysende og inspirerende aften, en rejse ind i din biologiske krop.

Her er muligheden for at få større indsigt i synet på sundhed og sygdom, baseret på kroppen intelligens – noget som for nogen kan blive en åbenbaring, og for andre måske en provokation. Jeg vil vise dig en måde hvorpå du selv kan oversætte kroppens sprog, og dermed blive bedre til at forstå hvad den forsøger at fortælle dig. Livet er hverken sort eller hvid, men fyldt med berigende nuancer, og det er på høje tid at vi ser disse skønne farver. 

Du behøver ingen særlige færdigheder for at deltage, blot du har et åbent og nysgerrig sind – og ved vejs ende er jeg sikker på at du bedre kan forstår hvorfor din krop reagerer som den gør, og hvorfor det er af alt afgørende betydning at lytte, snarere end at indtage ofte skadeligt og undertrykkende medicin.

Hjertelig velkommen!

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.