Hvor er det bare super trist, at...

Skrevet d. 3-6-2018 09:48:06 af Frank Knudsen - Coach, Mentor, Kropsterapeut

.

.

.

.

mange af os faktisk ikke rigtig ved, hvad der gør os glade!! Jo, måske ved vi det, men går vi efter det? 


Mange løber rundt fra A til B og kigger i kalenderen for at se, hvad er det næste vi skal. Det hele går stærkt, det går op i logistik, leverpostej og madpakker. 


Derudover skal det hele gerne være ret perfekt, ikk?

Jeg skal også være overskudsfar hjemme ved familien, bakke op om klubarbejde, råd og bestyrelser i børnenes klubber og skoler. Min krop skal også stå ret skarpt, og gerne have et marathon eller en jernmand i nærmeste fremtid. Haven må egentlig også godt stå snorlige. Jeg skal vise overskud på overskudskontoen. Og så skal jeg selvfølgelig huske, at poste det perfekte billede af min latté på en lækker fortorvscafé i en solstråle… Også selvom kroppen indeni føler regn og torden!


Hvor ofte stopper D U egentlig op og tænker over, hvad der gør dig glad - glad indeni? Jeg bad forleden en klient om at kigge hendes kalender igennem for de seneste 2 måneder. Ansigtsudtrykket var ikke til at tage fejl af, da hun blev bevidst om alt det, hun puttede i kalenderen. Det var arbejde, ting hun skulle huske, møder af alverdens slags, aftaler osv. Der var egentlig meget lidt i den kalender der faktisk gav hende energi - ting og aftaler hun så frem til!


Hvad putter du i din kalender? Sørger du for "mig-tid" og ting du har lyst til? Ligegyldigt om det er løb, gåtur i skoven, forddybe dig i en bog, fitness eller simpelthen bare en lille time, hvor kun D U er på programmet.


Nogle har det fint med en kalender, hvor det er arbejde og "jeg-skal-ting" - det har min kalender også - min pointe er blot, om du også har tid til D I G i den kalender? Og husker du at gøre ting, der også gør dig glad og fylder dit energibadekar op? 


Tilbage til overskriften og min pointe i dette indlæg...


Mange af os ved, hvad vi ikke vil. Jeg vil...

 •  I K K E være overvægtig
 • I K K E være stresset
 • I K K E ligge søvnløs om natten
 • I K K E have det her job
 • I K K E være i det her forhold, som det kører nu
 • I K K E blive i denne trædemølle
 • I K K E være mellemtilfreds
 • I K K E have en hverdag, hvor jeg er to skridt bagefter fra morgenen af
 • I K K E stå model den måde min kollega/chef behandler mig
 • sæt selv ind
 • ...


Hvad vi fokuserer på får vi mere af, så hvor er dit fokus? På det du ikke vil/det du vil undgå? Eller på det du ønsker mere af i dit liv, det du ønsker at skabe?

L i l l e  ø v e l s e :


Prøv at fortælle ham eller hende du står/sidder ved siden af lige nu - mens du læser dette - at fortælle 5 ting, der gør dig glad, oprigtigt glad. Mærk følelsen, det gør ved dig - bliv i den lidt!  Du kan også bare lige sidde for dig selv, skrive ned på din smartphone i noter - så har du det lige ved hånden, hvis du bliver i tvivl. 


I den her verden, hvor vi prøver at følge med og eksperter forudser stress som værende den folkesygdom, som vil koste samfundet mest i 2020 - ja, så har vi brug for at stimulere det område i hjernen, som producerer de hormoner, der giver os følelsen af nydelse, tilfredshed og glæde.


Jeg har mange kunder på massagebriksen i min klinik også, og der lyder altid som noget af det første et højt veltilfreds "Arhh, skønt..." når de lægger sig til rette, får trukket vejret dybt og bare "er".

"Dét skulle jeg have gjort noget før…"


Er der ting i dit liv, du skulle have gjort noget før? Tænker ikke det er for sent…….


Hvor bliver du tanket op med energi og glæde?


Jeg har en rigtig effektiv øvelse - et stærkt redskab til dig - der kan skabe et overblik over din hverdag, kigge på energigivere/-drænere og blive skarp på om din kurs skal ændres. Kontakt mig for info.Frank Knudsen

/CoachHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.