Frustrerede kvindelige ledere

Skrevet d. 14-3-2015 14:37 af DreamCoach - Stresscoach, Supervisor, Coach, Familieterapeut/-rådgiver, Mentor

Er du også en frustreret kvindelig leder - en såkaldt FKL-er?

Så kender du nok til nogle af disse følelser: at det er svært at være kvinde i en mandlig verden, at det kan være udfordrende at sige fra, at konflikthåndtering ikke er den kompetence du mestrer bedst, at det er frustrerende og irriterende at have en hverdag uden harmoni og tid til dig selv.

Hvem er du

  • FRUSTRERET: Hvad er din største frustration lige nu? Er det svært at finde balance mellem privat- og arbejdsliv? Eller er det udfordrende at sige fra over for familiemedlemmer, selv om du er en hård og selvsikker leder på arbejdet?
  • KVINDE: Ledelse er typisk et stærkt mandefag. Og med vores “bløde og empatiske” kvindelige hjerne og hjerte kan det være svært at være “kynisk og hård” på arbejdet og tage ubehagelige og barske beslutninger, som gør andre kede af det.
  • LEDER: Som leder er du nødt til at støtte og motivere, og det ligger dig nok naturligt, som kvinde. Men hvordan har du det med at håndtere konflikter, og at stå over for dine mandelige kolleger og være lige så selvsikker og flittig at brug albuerne som de er?

Der er mange FKL-er, som har brug for et lille skub i privat- eller arbejdsregi, for at få glæde og balance i hverdagen. Er du en af disse kvinder? Så skynd dig at kontakte mig. Jeg har en del livs- og erhvervserfaring både med frustrationer og ledelse.

Hvem er jeg

Jeg har været alenemor til 2 dejlige piger med eget hus, bil og alt det ansvar, der hører til. Samtidig har jeg arbejdet som IT-projektleder med 50 timers arbejdsuge og sideløbende startet egen virksomhed. Jeg har også været langtidssygemeldt med stress og kender til problemstillingerne i hele forløbet. Jeg har aldrig følt mig som et offer for omstændighederne – i stedet har jeg i kraft af min positive tilgang til verden valgt at vende alle oplevelser (livserfaring og erhvervserfaring) til det bedste.

Jeg har valgt at skabe det liv, jeg ønsker og arbejder i dag som selvstændig erhvervsdrivende i mine virksomheder (DreamCoach, CredoNobis og Nestinarka). Jeg er uddannet civilingeniør med speciale i bro- og vejkonstruktioner, men har nu arbejdet som systemudvikler, løsningsarkitekt, procesoptimeringskonsulent, rådgiver og projektleder i IT branchen i mere end 17 år. Efterfølgende har jeg taget GROW 2 coach-uddannelsen og er ICF-certificeret coach.

Det kan jeg hjælpe dig med

I vores stressede hverdag glemmer vi ofte at stoppe op og at tage tiden til at reflektere over de udfordringer, vi har. Vi glemmer at mærke efter og at spørge os selv, hvad der gør os glade, og hvad der er vigtig i livet: Det vi drømmer om. Jeg har, hele mit liv, brændt for at hjælpe personer og virksomheder med at udvikle sig gennem en anerkendende og positiv coaching-tilgang til udfordringerne i livet, privat som på arbejde.

Min største passion er at hjælpe stærke kvinder med at finde tilbage til deres kerne- og hvileposition. De skal lærer at være tro mod deres egne værdier og finde deres unikke identitet, samt tro på, at alle besidder ressourcerne og modet til at træffe de nødvendige beslutninger for at opnå et balanceret og lykkeligt liv.

Har du mod til at tage denne udfordring?

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.