Du må GERNE give op! Det vil faktisk være en kæmpe hjælp...

Skrevet d. 1-12-2017 00:00 af Frank Knudsen - Coach, Mentor, Kropsterapeut

Du må GERNE give op… Det vil være en kæmpe hjælp.

 


DU MÅ GERNE GIVE OP PÅ: 

 

 

-       Det fokus, der dræner dig helt for energi! Fx ting, som er uden for din kontrol, men som alligevel er bekymringer hos dig (mennesker du ikke kan lave om på, omstændigheder som sker, uanset hvad vi tænker, tror og gør)


      Vi kan ikke kontrollere hvad der sker i vores liv - men vi har stor indflydelse på hvordan vi forholder os til det.


-       Negativ selvsnak! Hvis du tror, du kan, har du ret – hvis du tror, du ikke kan, har du ret. Hvad fortæller du dig selv?


-       Frygten for andres meninger! Alle mennesker bliver dømt. Hele tiden! Alle mennesker dømmer. Hele tiden. Det tager os alle meget få sekunder at danne vores eget billede af andre, når vi møder dem. Hvad får du ud af at lade det trænge helt ind og påvirke  dig og din hverdag negativt?


-       Troen på, at du bare liiiige skal igennem dit og dat – for SÅ bliver det bedre (jf. tidligere indlæg) Har vi ikke alle bare lige "et eller andet", vi skal igennem?

 

    Er det simpelt? Ja!

    Er det nemt? Nej! Men er det ikke forsøget værd at prøve? Det første er bevidsthed om, at vi af og til kører og handler på automatpilot. 


    Hvad vil du gerne give op på for at skabe et dit unikke 2018?

 

    Vores FOKUS er et af de vigtigste redskaber i at skabe det liv vi ønsker - trænger dit fokus til et brush up? 

 


    /Frank Knudsen

    Coach

k

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.