Dit ubevidste styrer dig, det kan du ikke styre…

Skrevet d. 15-12-2014 12:56:14 af Kammille Essther - Psykoterapeut

Undrer du dig også ofte over, hvorfor dit liv ikke altid afspejler den visdom du besidder?

Det er fordi dit minimale bevidste sind ikke samarbejder med dit storslået ubevidste sind. Vi kan ønske os et kærligt og varmt parforhold, men hvis vi er programmeret til at gå efter det forhold som svigter os, så er vi ikke kongruente. Mange, mange mennesker har selvbegrænsende ubevidste overbevisninger når det gælder selvværd, sundhed, krop, økonomi, parforhold, spiritualitet, karriere og så fremdeles. Ved hjælp af PSYCH-K® kan man ændre en adfærd, ved at ændre en ubevidst overbevisning. 

Et eksempel kan være...

at man balancerer med PSYCH-K® for et sundhedsrelateret emne. Balanceringen vil fokusere og bidrage til sundhed i kroppen, altså ændre overbevisningerne som ellers støtter tilstedeværelsen af sygdomme. Efter balanceringen vil disse overbevisninger være erstattet med ens nuværende ønske om sundhed. Her vil altså være kongruens mellem det bevidste og det ubevidste.

PSYCH-K® beskæftiger sig med det du gerne vil, ikke det du ikke vil. Så enkelt er det.

Vi kan ændre den del, der handler om din overbevisning...

Vi identificerer din problemstilling, og de begrænsninger du ønsker at balancere. Selve balanceringen foregår ved hjælp af en muskeltest, hvor vi her får adgang til dit ubevidste. Vi stiller spørgsmål, og dine muskler reagerer herpå - enten med et stærkt tegn, eller via et svagt tegn. Nemt og fuldstændig troværdigt.

Du vil ofte mærke resultaterne af en PSYCH-K® balancering straks, eller inden for få timer.

En PSYCH-K® balance er altså en enkel og direkte måde at ændre selvbegrænsende overbevisninger på. Metoden går direkte ned i det ubevidste og forkorter terapeutiske forløb. Det er muligt, hurtigere at opløse fastfrosset sorg, angst, uønsket adfærd, begrænsende og selvsaboterende mønstre.

”Du kan kun udvikle dig derfra hvor du står, ikke fra hvor du tror du står, for der har du jo aldrig stået”

Bruce Lipton anbefaler denne metode. For yderligere information om Charlotte Kure og PSYCH-K®, se min profil.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.