Din vej til overskud, klarhed og trivsel i livet

Skrevet d. 9-1-2019 02:20:15 af Esben Andersen - Coach, Mentor

De sidste par år har jeg set utrolig meget af, hvordan vi kan leve et liv med meget mere glæde og frihed. Der er en meget nemmere måde at være i livet på, end vi er vant til.
Et liv, hvor vi hviler mere i os selv og føler vi er i tættere harmoni med hvem vi i sandheden er.

Der er mere til livet. Det er svært at beskrive med ord, men det er mere en følelse af at være forbundet med noget, der er større end os.
En følelse af at komme tættere på vores sande natur, hvem vi er bag alle vores forestillinger om os selv.

Frihed, glæde, indre ro kommer til dig gennem indsigt. Fra at se livet, dig selv og hvordan det menneskelige sind fungerer på en helt anden måde end du ellers har gjort.
Frihed kommer indefra dig af via indsigt. Det kommer ikke ved at implementere nye værktøjer, metoder eller teknikker til at ændre adfærd eller håndtere livet.
Når du ser anderledes på dig selv og livet, så vil du helt naturligt handle på en anden måde. Når vi ser, at vi ikke behøves at ændre verden omkring os for at føle at vi er helt okay, så vil den måde vi er i livet på falde på plads.

Hvad handler alt det her virkelig om? At finde hjem igen, at finde hjem til det stille rum inde i dig, der fyldt med fred og harmoni.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.