28. februar - hvordan går det?

Skrevet d. 9-2-2015 11:15:20 af Annette Valentine - Coach, Mentor

Så er årets anden måned forbi. Hvordan er det gået for dig? - Er du godt igang med dine drømme, mål og ønsker for 2015?
 
Jeg har store forventninger til 2015 og jeg glæder mig til at se alle mine forventninger blive indfriet og mødt med store glæde og nysgerrighed.
Jeg har arbejdet med mit fundament i 2014, jeg har overskredet min komfort zone gentagne gange. Jeg har været modig og vil fortsætte med at være modig.
Det at overskride mine grænser og være modig er bestemt ikke nemt for mig. Jeg er en særlig sensitiv person, som ikke vil lade det begrænse mig.
 
Det er uden tvivl hårdt og tager meget energi, men hvis jeg virkelig vil noget, så må jeg jo gøre hvad der kræves. Intet kommer af sig selv!
 
2014 har haft sine udfordringer på både godt og skidt. Jeg har uden tvivl lært mere om mig selv, om mine styrker og svagheder. 
 
Jeg ser frem til 2015 med stor nysgerrighed, glæde og en smule frygt. Men jeg ejer frygten, går ind i den, omfavner den og taler lidt med min frygt, så vi begge ved hvem der bestemmer.
 
2015 bliver uden tvivl et lærerigt år, et spændende og udfordrende år. Et år, hvor flere elementer af mig selv vil komme til udtryk i mig selv, den måde jeg lever og arbejder på.
 
Hvordan bliver dit 2015? - Hvad har du besluttet dit år skal handle om? Køb min Årsbog 2015 e-bog til 25 kr. på Saxo og du vil være godt på vej til at nå alle dine drømme og mål
Du kan købe den på dette link, kun 24.95 kr. https://www.saxo.com/dk/din-aarsbog-2015_pdf_9788799682621  
A

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.