Nicolas Delbing - Parterapeut, Parcoach, Datingcoach, Kærlighedscoach

Nicolas Delbing

Parterapeut, Parcoach, Datingcoach, Kærlighedscoach

Hellerup, Videosamtale , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel coaching 700 kr. Aftal tid

Individuel coaching 1.000 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

21 49 02 65

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

21 49 02 65

Videosamtaler

Individuel coaching (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Individuel coaching (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

21 49 02 65

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Mere sex, mere kærlighed. Coaching tilbydes til mænd med problemer i parforholdet. Nicolas Delbing - Parterapeut, Parcoach, Datingcoach, Kærlighedscoach

Beskrivelse

Mange mænd oplever, at deres forhold er utilfredsstillende. Måske er det blot lidt kedeligt, men for de fleste mænd, som leder efter hjælp, er det næsten ulideligt. De oplever konstant kritik og foragt, og især det dårlige sexliv er enormt frustrerende.


Jeg møder mænd, som har prøvet alt i forsøget på at redde deres familie - ofte er hensynet til børnene årsagen til, at de ikke er gået for længst. De har prøvet at tale med hende, de har prøvet parterapi, de har gjort alt hvad hun bad om, de har truet med skilsmisse, men intet hjælper. Hun vil ikke være med til at løse problemet.


Jeg coacher mænd til at forbedre deres forhold ved at ændre deres egen adfærd. Det er kun din egen adfærd, du kan ændre på, og det er nok. Der er intet behov for, at hun deltager i parterapi eller samarbejder.


Coachingforløbet giver et grundigt indblik i psykologien bag kvinders tiltrækning til mænd, og effektive teknikker og metoder til at påvirke den. De fleste mænd vil over tid opleve, at metoderne er i fuld overensstemmelse med deres inderste natur og adfærden bliver en integreret del af deres identitet.


Konsekvensen er et forhold, hvor tiltrækningen er tilbage, med masser af sex, kærlighed og respekt.TILTRÆKNING - FORHOLDETS BYGGESTEN

Det er tiltrækning, som afgør, hvor dit forhold er - og hvor det er på vej hen.


Hvis dit forhold blot er nogenlunde, med lidt mindre sex, end du kunne ønske, skal du ikke slå dig til tåls med, at sådan er det nok bare, når forholdet ikke længere er nyt og spændende. Det er ofte et tegn på, at forholdet er på vej til at blive kriseramt. Det bliver ikke bedre af sig selv. Det vil fortsætte i den forkerte retning, indtil DU laver noget om.


Hvis dagligdagen er præget af kritik, manglende respekt, foragt og afvisninger, så er behovet for at få det løst akut.


Mange par prøver at løse deres problemer ved at tale om dem, men det virker sjældent. Hun bliver vred, anklagende eller apatisk, og ofte kommer hun med krav om, at hun har brug for at føle sig mere tryg og værdsat, før hun kan være intim. Det hjælper dog intet at gøre de ting, hun beder om.


Dårlig kommunikation, uløselige konflikter og manglende respekt er kun symptomer på manglende tiltrækning, og symptombehandling løser ikke det grundlæggende problem.


Sex er altid et problem, når tiltrækningen ikke er der. Det er en enorm frustration for en mand at undvære sex, men man kan aldrig overbevise en kvinde om, at hun skal være tiltrukket af ham for hans skyld. Man bliver nød til faktisk at være tiltrækkende - noget man som mand heldigvis kan lære, da det mest handler om adfærd.


Hvis tiltrækningen er stor, er sex det mest naturlige i verden, og det naturlige forplantningsinstinkt er stærkt nok til nemt at overdøve dagligdagens kontroverser.


COACHING

FOKUSOMRÅDER

 • Hvad kvinder tænder på
 • Hvad kvinder ønsker fra en partner - uden at tænde på det
 • Hvad kvinder frastødes af - uden at sige det
 • Hvad en samtale med en kvinde faktisk handler om
 • Personlig fremtoning
 • Maskulint kropssprog
 • Samtaleteknikker til at signalere overskud og dominans
 • Fra samtale til sex - sådan nedbrydes hendes barrierer
 • Håndtering af relaterede problemer (depression, afhængighed, usund livsstil)
 • Den maskuline identitet - når teknik bliver naturlig


FORVENTNINGER - FASTE FORHOLD

Min erfaring er, at man kan gå fra et fast forhold helt eller næsten uden sex til at have entusiastisk sex flere gange om ugen uden større problemer. Det kræver en indsats, og jeg vil ikke underdrive, hvor svært det kan være at ændre sin adfærd - men det er tydeligt og ukompliceret, hvad der skal gøres.


Mænd med gode sociale egenskaber ser typisk, at det tager 2-3 måneder. Mænd med færre social egenskaber og andre problemer som f.eks. svær overvægt kan være op 12 måneder om at gennemgå samme proces.


Nogle vælger at stoppe her. Andre vælger at fortsætte, fordi de ønsker at nå dertil, hvor de kan opleve dyb kærlighed og leve deres seksuelle fantasier ud til fulde.


FORVENTNINGER - DATING

Mænd, som forstår principperne bag tiltrækning og kan demonstrere de egenskaber, oplever stor interesse og villighed fra kvinder. En mand, der på mange måder leverer en god "kærestepakke", kan stadig være svært at skille sig ud og få kvinders opmærksomhed. Det handler om at signalere maskulinitet og overskud - det er grundlaget for den gode kemi, og det gør den første kontakt nem og sjov. 

De metoder, du lærer hos mig, virker lige så godt på datingmarkedet som i et fast forhold.


VIRKER DET VIRKELIG?

Lad mig spørge omvendt. Hvordan virker de traditionelle råd:

 • Du skal lytte mere til hende
 • Du skal dele dine følelser med hende
 • Du skal få hende til at føle sig mere tryg
 • Du skal gøre mere for hende
 • I skal kommunikere bedre
 • I skal gå i parterapi


Jeg har selv været gennem alt det, og de fleste af mine klienter har været det, før de kom til mig. Dét virkede overhovedet ikke. Vores kvinder forblev såkaldt "lav libido".


Kvinder som er "lav libido" er det sjældent med alle mænd - med en elsker eller den næste mand er hun enormt seksuel.


Det mærkelige er, at så mange mænd følger de traditionelle parforholdsråd, når de åbenlyst ikke virker.


Samtidig kan vi se mænd i verden, som så nemt tiltrækker kvinder.


Tror du, at nogen kan have studeret de mænd og fundet fællestræk hos dem? Kunne det være en bedre vej til at reparere dit forhold, end det du allerede har prøvet uden held?


Du er meget velkommen til at kontakte for en uforpligtende forsamtale omkring din situation og min metode.

Klientudtalelser

Mand, 39 år - "Jeg var underdanig overfor min kone i så lang tid, og overgangen til ægte maskulinitet var noget af det hårdeste, jeg har gjort. Men jeg lærte at respektere mig selv, sætte grænser og nu kan jeg se, hvad der virkelig foregår. Når jeg tænker tilbage kan jeg ikke fatte, hvor langt jeg er nået. Førhen ville hun knap røre mig, nu har vi sex hver dag, og hun elsker det."  Læs mere  Læs mindre

Mand, 35 år - "Før jeg mødte Nicolas, var mit liv direkte på vej mod skilsmisse. Med udsigt til måske 5-10 års ulykkeligt, sexløst ægteskab vidste jeg, at jeg måtte gøre noget, før min kone forlod mig. Hun var altid vred på mig, lige meget hvor meget jeg prøvede at gøre hende glad, eller hvor meget jeg arbejdede på at blive en god partner, far og mand. Hun blev bare mere sur og distanceret. Nicolas hjalp mig til at blive en rigtig mand igen, den mand jeg engang var og altid skulle have været. Sex, lidenskab, kærlighed, lykke, alt det har jeg nu i overflod. Jeg leder min familie, og min kone og mine børn respekterer mig."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere