"Slået hjem" - Få hjælp til at finde dit næste job

Skrevet d. 12-11-2014 08:36:46 af Susanne Espersen - Psykoterapeut MPF, Coach, Gestaltterapeut, Mentor, Stressterapeut

Fra mine forløb med at hjælpe andre tilbage i job oplever jeg, hvordan mange bliver hårdt ramt personligt, når de bliver afskediget. En stor del af vores identitet er forbundet med vores job. For de fleste er tanke og handling den vante mestringsstrategi, når udfordringerne bliver svære. For at bevare den personlige styrke er vi nødt til også at mærke efter følelsesmæssigt og give plads til vreden og eventuelt sorgen.

Din ”indre pilot”

Kroppen og følelserne er vores indre pilot og styringsværktøj som fundament for at optimere tanke og handling. Vær opmærksom på de budskaber, der kommer fra din krop og dine følelser. Når du overser dem, kan det nemt manifestere sig i kropslige smerter og ofte ryglidelser, hovedpine m.v. Krop og følelser handler om at være - dit selvværd. Tanke og handling handler om at gøre – din selvtillid.

Personlig styrke

Når du lytter til din krop og dine følelser understøtter du din egen balance. Når du stiller skarpt på, hvad der skal til for at støtte dig selv og hvordan du vil gøre det, opnår du den personlige styrke, du har brug for til at matche de krav, der bliver stillet til dig. Kravene kommer fra dig selv, dit privatliv og dit arbejdsliv. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.