Hvad har DU lyst til i december?

Skrevet d. 7-12-2015 10:01:12 af Hanne Lise Bjertnes - Coach, Mentor, Supervisor, Mentaltræner

I december begynder mange mennesker at skulle deltage i arrangementer, afslutninger, gløg og æbleskiver osv. fordi det gør man jo i december måned. Jeg tænker lidt at det måske er i denne jul du skal stoppe op og tænke over om det er det her du vil, og hvad synes du er fedt og hvad gør dig glad i december måned? Synes du det er fedt at deltage i to arrangementer hver dag? Hvis ja, så er det bare afsted med dig. Hvis ikke, så har du ret til at sige fra og vælge at gøre noget andet i år. Så mærk efter i dit hjerte og tænk over hvad der gør dig glad.

Den anden store ting i dette spil er juleaften - hvem skal du holde juleaften sammen med? Er du en del af en traditionsbunden familie hvor alle skal være sammen allesammen, eller har du lov til at vælge fra? Igen, mærk efter hvad der er vigtig for dig. Mærk efter hvad der gør dig glad og hvad der gør din familie glad. Du har din fulde ret til at vælge fra. 

Der er også skilsmissebørn, mine børn, dine børn, vores børn - hvad gør vi for at gøre alle tilfredse? Det er et svært spørgsmål, så igen, tænk på hvad der er vigtigt for dig. Hvad andre gør og siger kan du reelt set ikke bruge til noget. Så tør nu at stoppe op og mærk efter hvad der er vigtigt for dig i denne her jul og gør det du synes er vigtigt.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.