Arbejdsglæde

Skrevet d. 18-8-2016 14:34:01 af Sonja Germundsson - Coach, Mentor, Mindfulness instruktør


8. august 2016


Så er dagen kommet hvor de fleste vender tilbage fra ferien og starter på jobbet igen. Hvordan føles det så!?


Er du én af dem som har glædet sig til at komme tilbage? Er det dejligt at vende tilbage til opgaverne, kollegerne, chefen og de vante dagligdags omgivelser? Føler du dig godt tilpas med din hverdag og giver den dig den tryghed, inspiration og glæde du ønsker – altså, er dit arbejde og din hverdag en reel gevinst for dig?


Hvis du kan svare “ja” til de spørgsmål er det jo dejligt. Men husker du så også at mærke gevinsten – sådan rigtigt?


Er du måske én af dem som føler sig lidt “ked” ved tanken om at skulle vende tilbage til hverdagen og jobbet? Sidder du med følelsen af at komme tilbage i “hamsterhjulet”?


HamsterhjulDet vigtigt at gøre sig gode tanker og mærke godt efter, når man vælger sit job og sin hverdag.


Vi lever næsten 1/3 del af hverdagen på jobbet, så det er vigtigt at vi vælger rigtigt. Vi har forskellige årsager til at træffe de valg af job vi har, men ligegyldigt hvad, er det vigtigt at vi kan mærke gevinsten.


Gevinsten er den gode følelse, den følelse af, at vi er på rette sted og at den fylder os op og ikke dræner os.


Hvornår har du sidst gjort dig nogle tanker om DIN gevinst ved den hverdag du har valgt? – og kan du mærke helt ned i maven at det føles rigtigt?


Hvis du ikke mærker en gevinst, er det en god idé at overveje hvad du kunne tænke dig, og hvad et alternativ kunne være for dig.


Det er vigtigt jævnligt at tænke på gevinsten ved det vi gør, den skaber nemlig den motivation og glæde vi har brug for, for at kunne være glade og tilfredse – ikke kun når vi er på ferie.


Velkommen tilbage :o)

 


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.