Tankens kraft - egne og andres..

Skrevet d. 21-11-2016 20:55:04 af Christin Walter - Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler

En lærerig egen oplevelse i dag, jeg gerne vil dele med jer.

Jeg mødte frisk og frejdig op i blodbanken, med lidt kolde fingere. Jeg har en ok kulør og ser sund, rask ud. Jeg forsyner mig med mad og drikke mens jeg venter.

Jeg snakker hjerteligt med min "tapper", da vi går i gang med processen. Hun fortæller, jeg lytter og vi bytter lidt roller. Tapningen pågår og blodet strømmer fint ud af min arm og ned i posen.

Min "tapper" kommer og siger: "din blodprocent er kun 5,2!!" - "Jeg tjekker den lige på en af de andre målere". Min kære "tapper" tjekker min blodprocent på alle måle apparaterne i blodbanken og jeg scorer højest 5,4. Hvilket ikke er meget. Det er lige før jeg skal have blod i stedet for at give det. Min "tapper" vender det i bekymring med en læge. Jeg får taget ekstra blodprøver for at undersøge om jeg fejler noget alvorligt som kræft.

De kære "tapper-sygeplejersker" spørger om jeg ikke føler mig træt, om jeg ikke har haft det hekstisk, om jeg sover nok, om jeg har ændret noget i mit liv - som kost eller motion vaner, osv.

Konklusionen som jeg hører den fra deres side er; at jeg må være træt, lettere svimmel, have koncentrationsbesvær, fryse, have kolde hænder, føle ting uoverskuelige osv. Da jeg går fra blodbanken er min følelse: almen utilpashed - lige som ovenfor beskrevet. Jeg tager på arbejde, men efter et par timer der med følelsen af almen utilpashed vender jeg hjemad - og jeg tør ikke cykle op ad bakken. Mens jeg går der og trækker cyklen ringer et ukendt nummer - det er lægen fra blodbanken. Lægen fortæller mig, at det er fejlmålinger og at de blodprøver, der blev taget som kontrol og målt på bioanalytisk afdeling viser at min blodprocent er på 8,7.

ALTSÅ jeg er sund og rask!!

Jeg tænker - hvad har jeg så lært i dag?! Jeg er et ydmygt menneske. Jeg vil gerne, at vi lytter til vores hjerte - så vi går HEL hjertet ind for tingene eller følger vores egen mavefornemmelse - MEN jeg blev selv i dag rykket med, af målinger, andres bekymringer, udtryk og meninger og jeg lyttede absolut ikke i situationen til, hvad min krop sagde - men til hvad mine øre hørte og reagerede med frygt og angst på situationen i stedet for kærlighed og tillid til mit indre.

Jeg har igen i dag erfaret af modstand udvikler. Jeg har været i livets skole i dag og lært noget. 

Se videoen nedenfor og dan dine egne meninger...

God fornøjelse;o)

#66heartdays

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.