Taknemmelighed, glæde, livsglæde og smil….

Skrevet d. 28-1-2017 16:08:21 af Christin Walter - Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler

Hvordan har din dag været? Hvordan har din uge været? Har du smilet og nydt eller har du faret af sted og glemt at nyde?

Er du taknemmelig for den du er ? - eller higer du hele tiden efter mere; en større bil, flere likes, mere sex, tyndere mave? Har du fokus på det, du ikke har og ALT det du gerne vil have; det du går og ønsker dig og drømmer om?

 

Jeg vil udfordre dig i KÆR-LIGHED. Hvis du er frisk herpå, så læs videre.

 

Husker du at være taknemmelig dagligt over alle de ting du har og er blevet begavet med fra fødslen, gennem tiden og bare i dag?

 

AAARGGGHHH Christine, hvad mener du - SELVFØLGELIG er jeg glad og taknemmelig herfor! Ja, det ved jeg;o)

 

Men vær nu helt ærlig overfor dig selv. Har du i dag været taknemmelig for fx:

- at du kan se – den gave det er at være beriget med synet, alt det giver af forskellige input og oplevelser, billeder til hjernen, lysindfald, måske endda et smil fra et andet menneske, en solstråle eller måske en stjerne…. Eller har du været taknemmelig for din lugtesans, som gjorde at din appetit voksede til frokost, da næsen fyldtes af brødets duft fra ovnen; som talte lige til din mave og vækkede din sult endnu mere. Er du taknemmelig for dine smukke lemmer, der gør, at du kan bevæge dig rundt, rejse dig, - takket dem for al den tid, alle de år, disse smukke arme, ben har været der for dig, støttet dig, løftet dig  – ja, dine helt personlige og HELT fantastiske ”hjælpere”. Har du været taknemmelig over, at du har et tag over hovedet, at du har mad på bordet, en dejlig dyne, en god veninde, en partner osv. Ja, når vi kigger os om, og mærker efter, er der rigtig mange små som store ting, vi dagligt kan værdsætte og være taknemmelige for. Jeg vil overlade det til dig selv, dine tanker, dit hjertes følelser, dit sind og din krops bevidsthed for at vælge den taknemmelighed, der passer for dig og i dit liv.

 

Taknemmelighed får os til at smile og glædes. Den fylder vores hjerte og det mærker vi. Vi får en følelse af at være lette og lyst til at dele vores glæde. Herved bliver vores smil et oprigtigt smil – fra hjertet – så det leveres også med øjnene og ikke kun med munden, fordi vi skal eller bør være glade og smile. Det er smil af lyst. Se det, mærk det og mest af alt prøv det.

Det er gratis, det gør ikke ondt, det tager ikke lang tid, det er såmænd kun at starte med lidt tanker om bevidst fokus skifte, det sårer hverken dig eller andre… det skaber såmænd kun et lys i hverdagen, som du kan skrue op og ned for, lige som du lyst til -  og bare være GLAD og taknemmelig over ALT det du rent faktisk har.

Fra mit hjerte ønsker dig RIGTIG GLAD weekend;o)


#66heartdays

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.