Spænder din indre grundlov ben for dig og dit liv?

Skrevet d. 2-1-2017 09:04:58 af Jette Krøigaard - Stresscoach, Enneagram coach, Psykomotorisk terapeut

Hej, jeg hedder Jette.
Jeg er stresscoach og har meget erfaring med stressramte, både hårdt ramte og mange med depression og angst. I stolen her bag ved mig, har der siddet mange stressramte, både hårdt ramte og mange med depression og angst. Alle har fået det bedre - det er jeg rigtig glad for. Mange har også fået det endnu bedre end de havde det før. Det skyldes bl.a. de er blevet i stand til at se sig selv, hvilket liv de har levet, lever midt i og hvad er det for et liv de gerne vil leve - måske et friere og lettere liv. De er blevet i stand til at se hvad det er for nogle ydre faktorer, både jobmæssigt og privatmæssigt, og hvad er det for nogle indre faktorer, tanker og overbevisninger, ja jeg er begyndt at kalde det indre grundlov, de lever efter.


Mange gange har vi en indre grundlov som driver os hen imod alt det vi gerne vil og nogle gange kan vores indre grundlov være et benspænd for os. Så vi skal finde ud af hvilke af disse indre og ydre faktorer der kan skrues på og hvad der ikke kan skrues på og hvordan skal der skrues op eller ned.


Jeg arbejder med løsningsfokuseret og jeg anvender typologien energrammet til at nå et spadestik dybere. Energrammet fortæller noget om hvordan du er skruet sammen, hvad der driver og motiverer dig, hvordan din adfærd er og hvordan du kan skrue på din adfærd, så du opnår et friere og lettere liv. Jeg har særligt speciale i særlig sensitivitet og støtter særligt sensitive mennesker og blive glad for dette personlighedstræk, glad for at være den man nu engang er og finde værktøjer til at tackle de udfordringer der kan opstå indtil man har fundet indtil sig selv og fundet det match man har det bedst i livet med. Jeg skriver meget af det du siger op på plancher. Du kan altid få dem med hjem eller tage et foto af det.


Jeg håber du er blevet inspireret af denne lille video og jeg håber vi ses.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.