STRESS

Skrevet d. 17-2-2017 07:40:08 af Christin Walter - Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler

STRESS

Vi kan også kalde det bevidst stress eller ubevidst stress. Hvor sidder den er det mine tanker, mine følelser, min adfærd eller noget helt fjerde?

 

Det er således, at vi bevidst styrer de 5%, og at denne del af hjernen kun kan tænke én tanke adgangen.

 

SÅ; Den ubevidste del, vores skjulte del af isbjerget, de 95% styrer vores vaner, rutiner og adfærd; alt det vi gør pr automatik, alt det vi har af hensigtsmæssige og uhensigtsmæssige mønstre og programmeringer. Det er som regel vores underbevidsthed, der sætter tingene i gang – men vi kan vælge med vores bevidsthed at gå ind at styre det. Vi skal bare vide; HVORDAN.

Det er, hvad vi kalder selvkontrol, når vi vælger at opføre os eller udtale os på en hensigtsmæssig måde, selvom vi måske føler os svinet verbalt til; vælger vi med selvkontrol og bevidst at stoppe konflikten og vælge den verbale ordentlige vej.

 

Husk du ER ikke dine tanker- du HAR tanker.

Du vælger hvad du tænker.

-       træn dig i ikke at tænke dine tanker.

-       Prøv bare 5 minutter hver dag i en uge, at observerer, hvad du tænker

-       ”jeg tænker…” Tak dig selv herfor, sæt tanken fri – for det meste af det vi tænker er ikke brugbart – det er egentlig bare ”støj” – SÅ fang og giv slip efter brugbarhed -> handl på tanken eller giv slip.

Bekymringer er også tanker – som er brug af unødig energi – gør som med tanken – tag stilling om, der skal handles – om du kan eller rettere VIL gøre noget ved det.

 

Jeg ønsker DIG en RIGTIG hjertelig weekend;o)

#66heartdays

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.