Om følelsen af lækkerhed og god sex…

Skrevet d. 8-11-2014 13:31:29 af Dorte Windfeld - Psykoterapeut, Coach, Mentor

Det er faktisk videnskabeligt bevist, at sex er bedre når du er glad for din krop. Forskere har spurgt gruppe kvinder og fandt ud af, at jo mindre attraktive kvinderne følte sig, jo mindre havde de lyst til sex.

Ofte skal der kun være et par kilo for meget på hofterne, før mange kvinder mister følelsen af at være lækker og attraktiv og dermed forsvinder også lysten til sex. Tanker om at det er bedst at ligge ned og trække maven ind, eller overdreven fokus på hvordan kroppen tager sig ud, virker forstyrrende og kan være direkte dræbende for følelsen af at være en lækker og sexet kvinde.

Andre undersøgelser viser, at også mænds lyst til lagengymnastik bliver mindre, i takt med, at vægten stiger. Overvægten giver mændene svagere muskler, dårligere kondi og muligvis dårlig sædkvalitet og i sidste ende, manglende sexlyst for manges vedkommende.

Hvordan håndtere vi det så, os der lader vægten eller mavedellen forstyrre og måske helt forhindre erotikken i at blomstre?

Du kan blandt andet få svar på, hvordan du får fuld sexuel nydelse, selvom du måske ikke er helt tilfreds med din krop...............

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.