Neurovidenskaben har vist, at vi ud over hjernen i hovedet også har en "hjerne" i vores hj

Skrevet d. 29-8-2016 15:43:57 af Christin Walter - Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler

I løbet af de sidste 15 år, har neurovidenskaben opdaget, at vi har fuldt funktionelle, komplekse og adaptive neurale netværker, eller "hjerner", i både vores hjerte og i vores mave-tarmsystem. Der er en voksende og bred vifte af beviser for, at disse hjerner er dybt involveret i kontrollen og behandlingen af en lang række funktioner og adfærdsmæssige kompetencer, og at de udviser en høj grad af hukommelse og intuitiv "intelligens".

 

Det er jo spændende det hele, men hvad kan vi egentlig bruge den viden til?

 

Det spørgsmål stillede Marvin Oka og Grant Soosalu sig, og ved at kombinere den seneste forskning indenfor neurovidenskab med deres lange ekspertise i adfærdsmodellering, har de skabt en kraftfuld ny coaching model for, hvoan intelligensen i alle tre hjerner kan tilgås, og bruges optimalt for den enkelte.


mBraining er en ny enkel og blid, men samtidig fra den gamle visdom og en meget effektiv tilgang til, hvordan vi som menneske kan opnå større klarhed, ro og styrke i alle vores foretagener; fra daglig ledelse til personlig udvikling og meget mere.

 

God fornøjelse og lad dig inspireres ;o)

#66heartdays

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.