Nærmest lykkelig?.....

Skrevet d. 16-7-2019 17:54:23 af Lotte Kornum Aagaard - Psykoterapeut MPF, Mindfulness instruktør

Da jeg forleden havde et par kursister forbi til en opfølgningsdag, talte vi naturligvis om, hvor de var henne i livet, efter de har fået mindfulness ind i deres hverdag.

En kvinde fortalte, at hun nogen gange sad og var helt forelsket i sit eget liv...
Wauw tænkte jeg - det må vel være nærmest lykkelig.....

Og hvordan bliver man så forelsket i sit liv, sidder du måske og tænker nu?

Ja, den nærmeste at spørge er dig selv - for det er ved at gøre ting, der gør dig glad, at du bliver lykkelig! 

Jeg selv har som selvstændig erfaret at der er RIGTIG mange ting, der hele tiden skal ordnes og tages beslutninger om. Det giver, hos mig, ofte anledning til rigtig mange tanker og jeg kan mærke, at det nogen gange stresser mig med alle de ting, jeg skal nå! 

For år tilbage ville jeg være blevet irriteret på mig selv, mine børn, min mand, fordi jeg ikke kunne overskue det hele. Og jeg ville løbe rundt for at nå det hele, men ikke nyde et enkelt øjeblik af det. Det ville være en ond spiral, hvor jeg kom mere og mere ud af balance og kontakt med mig selv og mine ressourcer.

MEN nu vælger jeg - at gå en tur i skoven! 

Og hvorfor så det? Fordi det giver mig så ufattelig meget ro! 
Når jeg går derude, falder mine tanker til ro - jeg nyder alle de små grønne blade på træerne og de smukke anemoner i skovbunden, jeg nyder at se min hund være logrende  glad for at komme en tur i skoven, jeg nyder at høre åens rislen og jeg nyder bare at være - uden at skulle præstere!! Jeg bruger en lille time på mig selv - på noget jeg elsker at gøre og som jeg ved gør mig så godt! (men derfor kan jeg godt glemme det en gang i mellem)

Når jeg kommer hjem, kan jeg gå til opgaverne med en helt anden ro og overblik, fordi jeg føler ro "indeni" og fordi jeg er glad for at have gjort noget godt for mig selv. 

At mærke sig selv og sine egne (ikke hvad andre forventer eller hvad du tror de forventer) behov er vejen til at blive glad for sit liv - måske endda forelsket..... 

Vil du blive bedre til at mærke dig selv og hvad du har brug for? Så tag et kig på mine tilbud.....

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.