Når maven og hovedet taler sammen

Skrevet d. 23-9-2016 15:51:34 af Christin Walter - Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler

"Hver nat, når du sover, gennemgår dit hoved perioder af det, der kaldes REM (Rapid Eye Movement) søvn. REM-søvnen er en normal fase i søvncyklussen, sker cirka hver 90. minut i gennemsnit, er forbundet med en integreret del af vores indlæringsproces og spiller en vigtig rolle i at integrere hukommelse, erfaring og viden. En nylig undersøgelse fra University of California har vist - ved hjælp af hjernescanninger, at REM-søvn reaktiverer minder og sætter dem i perspektiv og integrerer dem. Det blev påvist, at REM-søvn fungerer som en slags balsam, der beroliger de følelsesmæssige erfaringer fra den foregående dag. Lige så fascinerende er det, at mavehjernen også gennemgår en proces, som minder om REM-søvn, men den sker i mave-tarmsystemet og er kendt som RGM (Rapid Gut Movement) søvn. Ca. hver 90. minut, mens du sover, gennemgår mave-tarmsystemet perioder af RGM. Nogle forskere har foreslået, at dette er det tidspunkt, hvor mave-tarmsystemet og hovedet kommunikerer og integrerer viden og erfaringer fra den forgangne dag. Baseret på denne indsigt, er det sandsynligt, at drømme er et vigtigt værktøj for mave-tarmsystemet at kommunikere til hjernen i hovedet for at videregive intuition og mavefornemmelse til bevidstheden. Som de esoteriske traditioner fastholder, indeholder dine drømme beskeder fra maven og hjertet."

Sov godt og nyd din drømmeverden.

Du er hjertelig velkommen;o)

#66heartdays

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.