Lever du det liv du gerne vil?

Skrevet d. 5-12-2016 13:46:42 af Christin Walter - Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler

Gør vi det vi vil? Lever vi det liv vi vil? Følger vi bare med strømmen? Nu har jeg valgt at gøre det jeg vil. Det giver mening for mig at hjælpe andre med at finde ud af om de lever det liv de vil, eller om de bare følger med strømmen. 

Jeg tror på tillid, kærlighed og samhørighed. Jeg ser os mennesker som en helhed, jeg mener ikke vi kan ses som stykvis og delt. Jeg mener at når vi som mennesker er tro ved os selv, så har vi hjertet med. Vi har vores tanker, men vi mærker også vores krop og sind og bruger det som en helhed.


Min oplevelse er at viljen kommer fra hjertet til at ændre en beslutning. Det er ikke nok med en intellektuel beslutning. Har du eksempelvis hørt andre sige "Jeg vil gerne tabe mig - jeg starter på mandag", som måske holder en kort periode men senere viser sig ikke at blive gjort helhjertet, så faldes der tilbage i dårlige vaner og programmeringer.


Vi kender alle udtalelsen "Når du går helhjertet ind for det...". Når vi gør det, så sker tingene, forvandlingen og det magiske.


Har du prøvet at stoppe op og rette opmærksomheden mod dig selv? Hvad gør du, hvad tænker du og hvad siger du? Er det den person du ønsker at være? Hvert eneste øjeblik genskaber vi os selv, igen og igen. Jeg tror på vi opfatter alt, som vi selv er. Forstået på den måde at intet har en mening eller en betydning, før vi selv tillægger den. Så stop op, hvis du tør, og spørg dig selv om du virkelig lever det liv du egentligt gerne vil eller om du følger med strømmen.


Jeg ønsker at vi alle som mennesker lever det liv vi gerne vil og kommer derhen hvor vi ønsker, så vi ikke ligger på vores dødsleje og siger "gid jeg havde...". 


Jeg ønsker det bedste for dig og os allesammen. Jeg ser mulighed for positiv udvikling hos os allesammen. Det bedste på din vej. Du er hjertelig velkommen.


#66heartdays

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.