Kroppens klogskab

Skrevet d. 24-3-2017 11:29:15 af Christin Walter - Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler

Vores krop har en indre viden om en fuldkommen tilstand, som passer til den sjæl, der bor i den. Det individ, den unikke sjæl, den HELT specielle DNA der er født i den krops hylster.

Fra den rå kerne, der lå der i vuggen har livets mange og få udfordringer krævet, at kroppen har tilpasset sig, beskyttet sig og tilmeldt til tider holdt sig tilbage.

Kroppen er vores bedste ven. Kroppen som hurtigere end hjernen i hovedet opfanger det og træder til med tusinder af forskellige forsvarsmekanismer, som er udviklet gennem mere end en milliard år.

 Ved hjælp af guidende, støttende fokus viser åndedrættet vejen til den indre viden om den fuldkomne tilstand. Du skaber forbindelsen til krop og sjæl, når åndedrættet kommer i fokus med støtte og kærlighed og generobrer det tabte terræn. Krop, følelser og bevidsthed forbindes og giver dig indsigt: "AHA" - et gennemgribende åndedrag, hvor krop, følelser og tanker oplever det samme samtidigt. Det er her du virkelig får skabt forbindelse til din visdom.

 Det siges, at:

·      Åndedraget er ”ånden der drages” ind i kroppen.

·      Den kraft, som trækker vejret på dig, er den samme kraft, som har skabt hele universet.

·       Uden åndedrættet ingen liv eller bevidsthed. 

·       90% af kroppens energi kommer fra den ilt vi indånder.

·       Vi trækker vejret 30 - 50.000 gange i døgnet, og hvert åndedræt er en 'livets gave".

·       Det allerførste og det allersidste vi gør som mennesker I livet.

 

Når vi fokuserer på, arbejder bevidst med åndedrættet, løftes det og der skabes harmoni og balance mellem krop, følelser og bevidsthed. Derved afspændes kroppen og udfolder sig via non doing og flow, hvilket kommer fra de stivnede strukturer og selvopfattelser, som giver efter og smelter.

 Inderst inde i os alle ligger evnen til at finde sin egen unikke kerne, åndelige ressourcer og genvinde sin glædesfyldte krop.  

Aristoteles kaldte dette for Enteleki: "Den indre kraft, der konstant driver dig mod fuldkommengørelse".

 En mBIT coach og HeartMath coach er din allierede, din sparringspartner og din krops ambassadør, som guider dig med at lade åndedrættet åbne din krop, dine følelser og din bevidsthed til ny indsigt.

Der er ikke focus på healing, som symptombehandler, kurerer eller fikser dig – selvom det er en mulighed. MEN her er focus at støtte dig sprogligt, følelsesmæssigt og evt. fysisk i en transformation fra den, du tror du er til den, du virkelig er.

 

Du er hjertelig velkommen. Jeg inviterer dig til at åbne dig op på ny – indefra og ud.;O)

#66heartdays

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.