Kender du de 3 kritiske tanker, som kan være med til at forhindre dit vægttab - og vil du

Skrevet d. 8-11-2014 12:46:28 af Dorte Windfeld - Psykoterapeut, Coach, Mentor

1) Her er den første af 7 tanker, der kan være med til at forhindre dit vægttab. Du tror ikke rigtig på at det kan lykkes for dig. Du mangler tro på dig selv og har negative tanker om processen'. Hvordan kommer du videre: 'Lav en inspirerende vision, find frem til hvad du gerne vil og tro på det.......'

2) Hvad vil du virkelig med din vægt? Her er den anden af 7 tanker, der kan være med til at forhindre dit vægttab. - Du har ikke gjort dig klart hvad du vil! Dine mål og ønsker er for diffuse….Hvor er du på vej hen. Hver gang du træffer en beslutning, så prøv at tænk over om dit valg bringer dig tættere på eller længere væk, fra det du virkelig ønsker dig? Har du tænkt over hvad du VIRKELIG vil ? Hvordan og særligt - hvornår - du er klar?

3) Her er den tredie af 7 tanker, der kan være med til at forhindre dit vægttab - Du har ikke taget en dybfølt beslutning med hjertet. Du undlader at planlæge og tage det første skridt. Du har mange overspringshandlinger og gode grunde til at vente med at komme i gang. Få fat i din motivation, tænk på hvorfor det her er så vigtigt for dig. Tag aktion!!

Book en coach-session og kom videre med dit vægttab.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.