Jeg skal passe på mig selv! Undgå drama derhjem?

Skrevet d. 5-3-2019 11:06:44 af Teresa Ruiz Pedersen - Coach

Sådan lyder man fra de fleste, som har det svært med at håndtere kærlighedskonflikter. De er trætte med deres partner. De har allerede besluttet at skille sig fra deres ægtepar/samliv, fordi jeg skal passe på mig selv. De har allerede talt sammen med deres venner/kollegaer/familiemedlemmer om skilsmissemulighederne. Og de har jo sagt det samme ”Du skal passe på dig selv og på den lille”


Nogle af dem har kigget lidt forbi for datingsmarker, som er jo mere udviklet i disse tide. Nogle af dem har startet med at tale med nogen, som er helt sikker mere sødt end deres egen partner. Det er kun færre, som kommer forbi hos en kærlighedscoach for at drøfte sagen med nogen som har erfaring. Men hvorfor det skulle være så svært med at tale med sin partner, som har været sammen mere end 1 år?


De kunne ikke tale sammen mere. Hun er næste altid sur, siger han. Han er bare foran en skærm hele tid, siger hun. De skriver bedre om de praktiske ting over mobiltelefon end personlig. De har en fornærmelse af at de har jo gjort alt de kunne for at redde deres ægteskab, med ingenting fungerer, siger de.


Nogle af dem tænker, at det nu skulle være et rigtigt tidspunkt for at rejse, fordi ”at rejse er at leve” siger H.C. Andersen. Men desværre havde han ikke en fastforhold med nogen og heller ikke noget barn. Men hvis du vil rejse, det må det være nødvendigt at du sejler ud sammen med din lille familie. Det er en skøn dag, solen skinner. Lige pludselig går det galt. Bådmotoren varmes helt op. Den tænder ikke længere. I er ud i havet. Kaptajnen kan ikke få situationen under kontrol. Du vælger derfor at udsende SOS til nogen. Ingen panik siger du til din kone/samliv. Det kommer for at hjælpe os. Vi nyder vejret og selskabet. Lige pludselig skifter vejret. Ingen kommer! Den voldsomme storm starter. Det blæser meget stærk. Den lille græder. Moren passer på den, mens du prøver at styre på bådroret. Det lykkes ikke. Hun kigger på dig. Måske kan kun gøre noget bedre, tænker hun. Så tager hun bådroret og du tager barnet. Det lykkes heller ikke.


Til hvem kaster man et redningsbælte ud først? Hvem er modig nok?


Har du nogen kærlighedskonflikt? Vil jeg meget gerne hjælpe.


Med venlig hilsen

Teresa Ruiz Pedersen

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.