Var den en mand/en kvinde eller en krokodille?

Skrevet d. 26-2-2019 17:23:26 af Teresa Ruiz Pedersen - Coach

Når man prøver hver eneste dag at leve op til samfundsforventninger, som for eksempel at gå på arbejde, at have styr på sine ting og sit hjem, at virke glad og positiv osv. Men når man sidder derhjem i aften og tænker ”Hvorfor mister jeg mig selv i parforhold?”


Det skulle være fordi det er rigtig svært at finde den rigtige kæreste i disse dage, siger de. Eller måske fordi det er sandsynligvis den vanskelige opgave her i landet? Eller fordi jeg begår det sammen fejl igen og igen. Lige pludselig tænker jeg, hvem ligner jeg i hvert fald?


Jeg ligner et menneske, der sejler ud på skibet over havet. Det åbner et lille vindue og kigger ud. Det er kun dejlige at trække et fint vejr. Solen skinner. Havet ser så skønt og blå ud. Det er fantastik at føle sig parat til at møde den rigtige partner? Vandet ser meget klar ud, nu kan jeg komme helt tæt på dyrene, uden at frygte for mennesker.


Lige pludselig ser jeg på min venstre side, der kommer nogen. Det er en mand eller en kvinde, der går over for havet? Han eller hun ser rigtigt skønt ud. Jeg tænker at jeg aldrig har set en lækker mand eller kvinde ligesom han eller hun. Lige pludselig hører jeg en stemme, som distraherer mig. Jeg kigger op men ikke kan se nogen.  


Jeg kigger igen på min venstre side, hvor den vidunderlige mand eller kvinde bliver af? Hvor gik han/hun hen? Jeg kigger ned i havet, Oh my God! Jeg kan se en krokodille og andre små dyr, de svømmer i cirklen. Jeg skynder mig og lukker døren straks og tænker, OMG, krokodillen har spist han eller hun. Eller han eller hun var en krokodille. Lige pludselig vågner jeg op. Tak Gud, det var kun en drøm? eller ej?  


Har du nogen udfordring i dit kærlighedsliv? Ring


Med venlig hilsen

Teresa Ruiz Pedersen

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.