Hvorfor man gifter sig?

Skrevet d. 27-2-2019 14:55:30 af Teresa Ruiz Pedersen - Coach

De fleste tror, at man gifter sig, når man ankommer på kirken eller på rådhuset. Så får de et samfundsbevis det skulle bl.a. for eksempel undgå arvebølv. Børnene kan arve det hele, hvis forældre var gift eller havde skrevet testamente.


Andre tror, at det er kun romantik at have et kirkebryllup, hvor de falder på knæ for hinanden og Gud. De tror, at de formaliserer deres forhold i kirken, fordi de siger til hinanden ”Mit liv ikke kan fungere uden dig. Og derfor er vi her, fordi det er megastor og vigtigt”


Men hvad tror du selv? Gå ud og spørge, hvad tror dine venner? hvorfor giftede de sig? eller hvorfor skal du gifte?


Man gifter sig for at gøre sin partner lykkelig


Når ægtepar opbygger sit kærlighedsliv under denne præmis, bliver jeres liv fyldt med glad, fordi de forholder sig i ro.  En rolighed, hvor kommunikationen fungerer hver dag uden skænderi, fordi I glæder sig at komme hjem og møde én, som man elsker.


Når I går ud på vejen hjem, stopper I på bageri, fordi din elskede kan god lide at spise kage sammen med dig og kaffe. I mister ikke deres tid på nettet og kigger andres liv eller pornografi eller tv, fordi I værdsætter hinandens tid og selskabet.


Når der kommer børn i billedet, forsætter I med at tale og bestemme sammen over for eksempel sofas farve, husholdningen, lampe osv. Det vil give deres børn en forståelse af at kærligheden er på plads hos jer.  Alle i jeres hus ved, hvem der gør hvad, hvornår og hvor ofte.


I har lært at behandle sin ægtefælle under kærlighedsbriller fordi I har jeres hjerte i dit rigtige sted.


Har I brug hjælp ? Se mere på min profile


Vi ses!

Teresa Ruiz Pedersen

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.