Hvorfor mister jeg mig selv i parforhold?

Skrevet d. 22-2-2019 13:14:30 af Teresa Ruiz Pedersen - Coach

Hvorfor har jeg konstant brug for bekræftelse fra min kæreste og mine venner? Hvorfor er det så svært at stole på andre?


Sådan lyder jeg fra en kvinde, som har haft et par kærester i de sidste 5 år. Måske har hun boet sammen med nogen et par år men desværre deres parforhold ikke fungerede, så skilte hun fra nogen igen og igen. Hun har det sidste lange stykke tid haft en generel ked-af-det hed, som hun ikke kan komme af med. Det er som om dagene bare skal gå hurtigst muligt, hun kan slet ikke finde glæde eller mening i sit liv.


Men hun er modig nok. Hun står op og går på arbejde hver dag. Der er hun på dupperne konstant, og gør at hvad hun kan for at gøre det godt. Men når hun kommer hjem om eftermiddagen er hun trist. Hun sidder bare i sofaen og har lyst til at græde. Føler sig ensom, anderledes og i det hele taget som en person som ikke er ret meget værd.


Hun prøver at leve op til forventninger, som for eksempel at gå på arbejde, at have styr på sine ting og sit hjem, at virke glad og positiv osv. Til sidst bliver hun træt og ikke kæmper mere. Hun rev stikket ud og blev under dynen, mens hun tænker ”Hvorfor mister jeg mig selv i parforhold?


Jeg ville sige min lille pige at desværre du ikke er den eneste, men du og jeg arbejder sammen, så du bliver den sidste.


Danmarks Statistik viser at mange får tristehed, angst og depression efter en kærlighedssorg episode. Derfor er det vigtigt, at man kommer i behandling for tristehed. Mens indtil du får muligheder for at tale med mig om dine bekymringer, vil jeg bidrage med min kendskab til kærlighedsområdet. 


Venligst vent til mit næste indlæg.


Med venlig hilsen


Teresa Ruiz Pedersen

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.